Yerleşme kanamasımı gebe miyim

Duygulu5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2021
4
1
24
Merhaba arkadaşlar bundan 3 ay önce adetin son günü gebe kalmıştım ama 11 kasım da kürtaj oldum . 13 aralıkta 35 gün sonra adet oldum adetimin bittiği gün 18 Aralıkta eşimle beraberlik yaşadık ve 6 gün sonra 23 aralıkta iki gün süren pembe akıntım ve kahverengi lekelemmem geldi. Sizce tekrardan gebemiyim. Bu arada kürtajdan sonra ilk beraberliğim değildi. Ve ilk gebeliğimde yerleşme kanaması olmadı.

Yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz diye biliyorum. adet gününden ya bir kaç gün öncesi ya da bir kaç gün sonrasında olur diye okumuştum . Ben adet tarihimden bir gün önce yaşamıştım yerleşme kanamasını. Kürtaj ile ilgili bir fikrim yok.

Yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz. Kürtajla alakalı olabilir. Kürtajdan sonra. 3 ay hamile kalamamıştım ben sanırım rahim kendini toparlayınca hamile kaldim

Yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz. Kürtajla alakalı olabilir. Kürtajdan sonra. 3 ay hamile kalamamıştım ben sanırım rahim kendini toparlayınca hamile kaldim
İlk gebeliğimde adetin son günüydü internette yerleşme kanaması 6 ile 15 gün arasında olur diyor

İlk gebeliğimdeadetin son günü olmuştu . İnternette yerleşme kanaması 6 ile 15 gün sonra olur diyor. Ve kğrtajdan sonra ilk beraberliğim değildi ondan önceki beraberliklerimde bir kanama yaşamadım

Yerleşme kanaması en erken yumurta çatladıktan 5-6 gün sonra olabilir. Yumurtanız ne zaman çatladı? Bazen de yumurta çatladığında hafif bir kanama olabilir.

X