Yerlesme kanamasimi adetmi?

Tugbamiracle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
107
31
28
Kizlar 6 aylik evliyim adetim cok duzenli gunu gunune oluyorum korunmuyoruz bu ay 2 gun geciktim adet gunumden 2 gun once test yaptm negatif gectkten 2. Aksam yaptm yine negatif bugun 3. Gun ve esimle sabah münasebetimz oldu ve cok kotu bir agri girdi belim ve kasiklarima once kahverengi leke geldi suan pembe fakat adet kanamasi gibi degl bekliyorm sizce ustune gorme olayi oalbilirmi geciktikten sonra yoksa adetmi oluyorm

Bende de öyle olmuştu belki yerleşmesi dedim akşama adet tam geldi ama inşallah sizinki hamileliktendir

Dün benim de günümdü gelmemişti,felaket bir bel ağrısı çektim çekiyorumda hala, alt karın ağrısı da var sabah biraz kahvereng leke gelmiş şuan belli belirsiz açık pembe bi kaç damla peçeteye geliyor sanırım bende adet oldum hiç umudum yoktu zaten nekadar geciksede geliyor yineHayırlısı olsun arkadaşlar.Tez zamanda hayırlı güzel haberleri diliyorum inşallah.

Insallah canim umidini yitirme elbet birgun...

Ay keşke bende sökülsem kızlar 2 kızım var ve doğum kontrol hapı ile korunuyorum
Dün pembe leke geldi dün günümdü
Bugün sabah kahve rengimsi leke geldi sildikçe çok çok açık pembe geliyor hala olmadım spor yapıyorum ağrım oluyor sporda durunca ağrı geçiyor deli oldum umarım gebe kalmamışımdır yeni ameliyat oldum( meme küçültme)
Rabbim isteyen sizlere versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…