• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanamasi

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Selam kızlar en Son 8 martta oldum 11 martta regl 4.gunu sağda 5 solda 4 adet yumurta vardı 5mm ile 6mm arasındaydı.
İncir yedim bu ay kuru incir kızıma öğle hamile kalmıştım 4 gündür yemiyorum.
20 martta kahverengi leke geldi yumurtladım sandım.
Çünkü günde 2 mm artıyor dedi doktor yumurta sağlıkla büyürse.
Bende sorun yok allaha Şükür.
Hesaplarsam 22mm 24mm oluyor genelde 18mm 20+mm catliyormus.
Neyse asıl konu bu sabah rahimde elektrik çarpması gibi bir hisle uyandım ne oluyor derken pembe bir akıntı düştü devamı gelmedi ama pespembe simdi ise hafif kaşık ağrısi var okadar. Acaba yerleşme mi regl 18.günü bugün olabilir mi acaba regl düzensiz bu arada benim sebebi belli değil hersey temiz cikti

Selam kızlar en Son 8 martta oldum 11 martta regl 4.gunu sağda 5 solda 4 adet yumurta vardı 5mm ile 6mm arasındaydı.
İncir yedim bu ay kuru incir kızıma öğle hamile kalmıştım 4 gündür yemiyorum.
20 martta kahverengi leke geldi yumurtladım sandım.
Çünkü günde 2 mm artıyor dedi doktor yumurta sağlıkla büyürse.
Bende sorun yok allaha Şükür.
Hesaplarsam 22mm 24mm oluyor genelde 18mm 20+mm catliyormus.
Neyse asıl konu bu sabah rahimde elektrik çarpması gibi bir hisle uyandım ne oluyor derken pembe bir akıntı düştü devamı gelmedi ama pespembe simdi ise hafif kaşık ağrısi var okadar. Acaba yerleşme mi regl 18.günü bugün olabilir mi acaba regl düzensiz bu arada benim sebebi belli değil hersey temiz cikti
Canim yumurta catlarken de pembe leke gelebiliyor yerlesme değildir onun için erken. Bu günü degerlendirin

Canim yumurta catlarken de pembe leke gelebiliyor yerlesme değildir onun için erken. Bu günü degerlendirin

Bu aksami da degerlendiririm ozaman ben aslında regl 4.cu günü ki yumurtalar şimdiye kalmamıştır ama bilemedim 32mm de catlamiyor herhalde.
2mm artiyor dedi doktor.
Bilemedim yani mantığım yumurtlama olmuştur diyor ama

Yumurta hesabi yaptım da mantıgim almıyor kist miyom felan yok ama :(
Her gün 2 2 artsa.

Eklentiler

• 2017-03-24 19.52.18.png
    2017-03-24 19.52.18.png
    382,9 KB · Görüntüleme: 39
Back
X