kardelen3334

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
211
61
28
36
Slm arkadaşlar.
Konu hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi
Ben 2016 haziranda düşük yaptım.11 haftalikti.ve Bebeğimi öğrendiğimde 6 haftaliktı. Yerleşme kanaması adetimle birlikte olduğu için anlamadım. Ben adet zannetmistim.kisacasi diğer adetim geldiğinde günü geçince fark ettim.tekrardan bebek istiyoruz.fakat 5 aydır denememize rağmen her ay sonuç hüsran...Fakat bu ay çok farklı birsey yaşadım.adetim 5.inde bitti Martin. Ve tekrar yine deneme calismalari başladı.normalde 9u ile 15i arası da ovulasyon donemimdi. Fakat 14u aksami lekelenmem oldu.o da önce koyukahverengi şeklinde biraz fazlaydı. Sonra peceteyle sildikce gelecek şekilde kırmızı pembe arası birsey geldi.ve 1 gün sürdü. Adetime de 13 gün vardı. Şimdi netten araştırdıgim kadariyla adetten 1 hafta önce Yerleşme kanaması oluyormuş. Bir başka yerde ise döllenme olduysa 9 ile 14 gün arasında olabiliyorMuş. Kasiklarimda adet sancısı gibi ara ara hissiyat duyuyorum.acaba psikolojik mi diyorum bilmiyorum. Sizlerden de böyle bir durum yaşayan var mı
Sizce ne olabilir.
Bu arada yarın doktora randevum var cuma kan testi verdim.sonucu yarın alacağım ama sabirsizim. Kan testi en doğru sonuç olduğu için başka testte hemen çıkmaz diye almadım. Fikirlerinize ihtiyacım var.yardimci olursaniz sevinirim .şimdiden teşekkürler

Yine yerleşme kanaması yaşamış olabilirsn canm bnde adet geçikmesinin ikinci günü bir gün yasadm ama bn hamile olduğumu biliyodm. Sen hc idrar testi yapmadinmi varsa cikardi

Yine yerleşme kanaması yaşamış olabilirsn canm bnde adet geçikmesinin ikinci günü bir gün yasadm ama bn hamile olduğumu biliyodm. Sen hc idrar testi yapmadinmi varsa cikardi
Idrar testi yapabilmek için adetin üzerinden geçmesi gerekmiyor mu?platformlarda hep o şekilde okuduğum için yapmadım adetime 9 gün var zaten ...çok teşekkür ederim yazdığın için içimi rahatlatmak ve gebe kalmak istiyorum kesin bir sonuç da elimde değil.erken olduğu için de bu kararsızlık çok kotu

Kuzm k.bakma bn adeti bir gün oldun anladm iyi okuyamamisim. Şuanda dollendiyse bile kanda çıkmaz ki bence bekle idrarda adet günü br gün önce falnda pozitif verebiliyor .senin o lekelern olduğu gün değerlendirdin mi? Yumurtan catladigi içinde olabilir o lekeler.

Ama ilk defa başıma böyle birşey geliyor. 18 aydır evliyim..daha önceki dönemlerde hiç ayin ortasında lekelenme olmazdi.1 gün sonrasında değerlendirme yapabildik. Eşimi kan tutuyor bu arada döllenme olduysa 1 gün sonra bile çıkar diyorlar.acaba yanlış bir bilgi mi ki?bilemedim

Ama ilk defa başıma böyle birşey geliyor. 18 aydır evliyim..daha önceki dönemlerde hiç ayin ortasında lekelenme olmazdi.1 gün sonrasında değerlendirme yapabildik. Eşimi kan tutuyor bu arada döllenme olduysa 1 gün sonra bile çıkar diyorlar.acaba yanlış bir bilgi mi ki?bilemedim

Bence yerlesme kanamasi degil yumurtlama gerçekleştigindede o donemde cok acik renkte kanama goren var cok az ama bukadar erken yerlesme kanamasi olmaz anca rahime ilerliyoda dolluyoda taa sonra yerlesme oluo oda anca adette yakin yani

Yerleşmeden sonra hgc salgilaniyor diye biliyorum yumurtanın dollenip rahime gelmesi zatn br hafta on gün sürüyor diye biliyorum yerleşmeye başlayınca hgc salgilaniyor kanda sonrada idrara geçiyor bu olaylar adete kadr ancK gerçekleşiyor öncesi çıkması çok zor en erken adete 5 gün kala çıkan duydum oda hassas testle yapmıştı. Bn yasadm br iki kere ama br seferlk geldi gün boyu sürmedi. Sen git baklm doktorun ne diyeck.

Aciklamalarin çok mantıklı..bakalım yarın gideyim ne dicek ..doktora da aynı şeyleri söyledim o da direk gebelik testi istedi.enteresan.

Aciklamalarin çok mantıklı..bakalım yarın gideyim ne dicek ..doktora da aynı şeyleri söyledim o da direk gebelik testi istedi.enteresan.
Geçen aydan kalmissindir diye düsünebilir canm o yüzden istemiştr belkide. Birde bu lekeler enfeksiyon ve kist gbi durumlarda oluyor diyorlar öyle birşey yok dmi?

Geçen aydan kalmissindir diye düsünebilir canm o yüzden istemiştr belkide. Birde bu lekeler enfeksiyon ve kist gbi durumlarda oluyor diyorlar öyle birşey yok dmi?
Bilmiyorum önceki gebelikte kist gibi birsey yoktu 9 ayda olustuysa olmustur. Enfeksiyon ise o şikayetim de var .daha doğrusu akıntı ile beraber koku .;(ama doktor önce gebelik için bakalım dedi .çünkü gebelikte de daha fazla akıntı oluyormuş ...artık yarına kaldik

Kızlar merhaba bugün test yaptım ve ikinci çizgiyi çokta silik olsa görebildim adetim ya salı ya çarşamba günü olacak fakat benden pembe akıntı geliyor ara sıra sizce neden tabiki kanda öğrenmeden gebelik var demiyorum kimyasal yaşadığım için dilim yanmış biri olarak.

Ben de ilk gebelikte 6 haftalik iken silik çıkmıştı...az önce araştırırken birsey daha öğrendim.evde idrar testin varsa 3 damla idrar 3 damla da kanindan karistirarak yaparsan kesin sonuç elde edebilirsin diyorlar.belki 2. Cizgi bu kez net çıkabilir. Gelen lekelenmeler belki hava degisiminden kaynaklanabilir salı ya da çarşamba günü adetim demişsin. 1 ,2 gün erken yada geç olabilir.belki de yerleşme kanamasidir

Cevabın için teşekkürler cnm o testi bende gördüm ve pozitif çıkan bazı arkadaşlar hamile değildi malesef o yüzden en güzeli adeti beklemek belkide sabaha adet olucam ben görmek istediğim için belkide o çizgiyi orada yarattım bilemiyorum ama umarım bebeklerimiz bizimledir

Amin inşallah keşke tüm sorularimza direk cevap bulabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…