• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi

ozlem_422

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
3
0
1
31
Merhaba arkdaslar. Ben esimle korunmasiz olarak geri cekme yontemiyle 5-6 temmuzda beraber oldum. Ve 8 inde adetim geldi. (Az ve kahverengi lekelenme halinde geldi. 6 gun surdu. Normaldede adetimi bu surede goruyorum ztn, bekledigim gunde geldi adetim) . bugun 2 agustos ve tekrar adetim geldi. Once canli bi pembe renkteydi, sonra acik pembe su gibiydi. 4-5 damla geldi. Biraz durdu sonra koyu pembe seklinde gelmeye basladi. Ayakta cok dolandim , ben dolandikca akiyordu o da. Once pecete koydum lekelenme tarzinda geldigi icin sonra ped koydum. Suan pedimde 2-3 damla anca var. İlkin sag tarafim cok agriordu gecti. Suan kasigimin tamaminda agri degilde sizi seklinde var. Yalniz suan rengi cok cok acik pembe degil. Acik kahverengi gibi suan. Sizce bu nedir ?

Bence doktora gorunmelisiniz
Hamileyseniz pembe kan tehdit olusturur
Degilseniz lekelenme oluyo sokulemiyorsunuz ya sicaklar etkiledi ya da baska bir rahatsizlik var
Gonlunuzde varsa hamilesinizdir insallah yoksa da onemsiz birseydir insallah

Hmm tesekkur ederim bilgiler icin ama adet gunum deil daha 1 hafta var erken gelmesi beni suphelendirdi acikcasi. Genelde ayin 7-8-9 civarinda gelirdi

Hmm tesekkur ederim bilgiler icin ama adet gunum deil daha 1 hafta var erken gelmesi beni suphelendirdi acikcasi. Genelde ayin 7-8-9 civarinda gelirdi
Anlatman bana yerlesme kanamasini cagristirdi. Kendim hamile degilim ama bir doktora goeun en iyisi.

Back
X