• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

bbgiimmm

Kızım abla oluyor :)
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
527
271
53
Kızlar adetim 3 gün gecikti. Bugün de eşim ilişkiye girmek istedi kontrol ettim bişey yoktu ilişki sırasında kanamam olmuş. Daha sonra pembemsi bir leke geldi ara ara da azar azar geliyor adet mi oldum yerleşme kanaması mı hiç bişey anlamadım böyle birşey yaşayan varmı

• Beğen
Reactions: iiz
Adet kanamasi seklinde degil anladigim kadariyla. Bugun kanaman baslamazsa bi test yap bence.

Nisan ayının 4 de kahverengi akıntı başladı 6 sında akşam lavovaya girdim sildim peçete ful kırmızı kan oldu sonra hasta pldum dedim peçete koydum 2 dakka sonra oda ful kırmızı kan doluydu sonra sabahına tam pembede değil kırmızıda değil adet biter silersin belli olmaz ya hiç bişey kurur kalır öyle soluk bi renkti kahverengi akıntı 6 gün sürdü böyle yerleşme kanaması olur mu yerleşme kanaması çok farklı oluyo okuduğum kadarıyla mayıs ayının sonuna kadar idrar testide taptım 15 e yakın farklı markada ama hepsi negatif

yerleşme kanamasını yaşadım, adete hiç benzemiyordu. Adetimden 3 gün önce kahverengi pelte bir akıntı.sonrasında 2 gün kahverengi lekelenme şeklindeydi.Adet olmam gereken günde de testte çift çizgiyi gördüm. Yani nasıl oldu bilmiyorum ama o lekelenmenin adet olmadığını anladım ben, anlıyorsun yani.Kendi vücudumu tanıyorum bu çok farklıydı.

• Beğen
:KK68::KK68:Mrb kızlar bende yaşadım bunu yerleşme kanaması benim regli günümü 5 gün geçmişti kahverengi leke gelmeye başladı sonra bu 5 gün kadar ama az az devam etti hiç kırmızı kan gelmedi ve bende şüphelendim test yaptım ikinci çizgi çok silik ti belli belirsiz ve bende inanmadım bir yanlışlık vardır dedim ve hemen hastaneye gittim kan verdim sonuç tabikide pozitif 273.4 çıktı sonucum çok şükür Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallah kucaklarımızı bebişlerle doldursun hergün dua ediyorum Bebek isteyen herkese bol bol dua edin ve inan ki rabbim ol derse olmayacak hiç birşey yok :KK68::KK68: hayırlı hamişli günleriniz olsun inşallah :anneadayı::KK46::anne:

• Beğen
yerleşme kanamasını yaşadım, adete hiç benzemiyordu. Adetimden 3 gün önce kahverengi pelte bir akıntı.sonrasında 2 gün kahverengi lekelenme şeklindeydi.Adet olmam gereken günde de testte çift çizgiyi gördüm. Yani nasıl oldu bilmiyorum ama o lekelenmenin adet olmadığını anladım ben, anlıyorsun yani.Kendi vücudumu tanıyorum bu çok farklıydı.
peki başka belirtilerinde var mıydı ? yani herkesin farklı oluyor sadece akıntı ile yerleşme kanaması mı ayırt etmek zor. zaten yerleşme kanaması olanlarda genelde ilk başta negatif çımış uzerınden epey zaman geçince ancak anlaşılmış. nasıl ayırt edilir bilemiyorum.

benım tam adet günü geldi 3 gündürde pembeydi bugun 3 . gün açık kahve ve açık pembe ve neredeyse bitecek gibi kesilmiş iyice

:KK68::KK68:Mrb kızlar bende yaşadım bunu yerleşme kanaması benim regli günümü 5 gün geçmişti kahverengi leke gelmeye başladı sonra bu 5 gün kadar ama az az devam etti hiç kırmızı kan gelmedi ve bende şüphelendim test yaptım ikinci çizgi çok silik ti belli belirsiz ve bende inanmadım bir yanlışlık vardır dedim ve hemen hastaneye gittim kan verdim sonuç tabikide pozitif 273.4 çıktı sonucum çok şükür Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallah kucaklarımızı bebişlerle doldursun hergün dua ediyorum Bebek isteyen herkese bol bol dua edin ve inan ki rabbim ol derse olmayacak hiç birşey yok :KK68::KK68: hayırlı hamişli günleriniz olsun inşallah :anneadayı::KK46::anne:
canımcım, başka ne belirtilerin var ? ben de adet günü kan testi yaptırdım negatif çıktı eve geldim pembe akıntı ancak peceteye silinince geliyor 3. gün oldu açı kahve -pembe karışık iyice de azalmış. ben kan sonucuna nedense güvenemedim hala şüpheleniyorum. kendimi boş hissetmiyorum. bir cevap arıyorum. daha ayrıntılı yazar mısın ? sence başka ne şekilde anlayabiliriz ?

Back