Yerlesme kanamasi

Lisakala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
4
4
33
kizlar merhaba ben araniza yeni katildim ama acil yardiminiza ihtiyacim var!!! Bebek sahibi olmak istiyorum surekli deniyoruz bu ay adetim cok erken geldi once pembe geldi sonra normal adet kani gibi. Bu yerlesme kanamasi cok gelen var mi aranizda ? Ya da hic duyaniniz????

ne kadar erken mesela? adet gibi çok kanamak görenleri biliyorum ama 4. haftaya kadar da pek kanama olmaz diye biliyorum.

ne kadar erken mesela? adet gibi çok kanamak görenleri biliyorum ama 4. haftaya kadar da pek kanama olmaz diye biliyorum.
Zaten su an tam 4. Hafta adetime 5 gun vardi. Ilk gun cok az bir kanama oldu normalde bende cok fazla olurdu ilk gun. Su an 3. Gun adetim4 gun suruyor normalde

Zaten su an tam 4. Hafta adetime 5 gun vardi. Ilk gun cok az bir kanama oldu normalde bende cok fazla olurdu ilk gun. Su an 3. Gun adetim4 gun suruyor normalde
Mrb cnm bnmde adetime 10 gun var ama adet oldum gbi kanama oldu doktordym su an bende anlamadm agrımda var ogreneym doktordan yazayım sna da belki yararı olur

O zaman bence bi gebelik testi yaptırın içiniz rahatlasın

Pco var bnde erken adet gormşm ne yazık ki sen nabtın var mı bişiler cnm
Valla bende senden haber bekliyordumm. Uzulme canim insallah guzel haberlerinide verirsin bide burda Benimde adetim kesildi 3. Gun bu gun biraz bekleyip test mi yapsam diyorum. Kendimide umutlandirmak istemiyorum ama

Valla bende senden haber bekliyordumm. Uzulme canim insallah guzel haberlerinide verirsin bide burda Benimde adetim kesildi 3. Gun bu gun biraz bekleyip test mi yapsam diyorum. Kendimide umutlandirmak istemiyorum ama
Bnde cok umutluydum bu ay niye bole oldu anlamadm 7 mayısta ovulasyon poztfti nye adet oldum anlam veremedm :) hayrlısı artk nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…