• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması?

pandayavrusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
35
61
38
Kızlar yerleşme kanaması ile adet kanaması arasında ne gibi farklar var? Normalde 5-7 gün süren ve yoğun geçen adetim 2 gün sürdü kesildi çok azdı ama renk kırmızı idi. Korunmasız ilişkinin üzerinden 17 gün geçince test negatifti 0.100 ama geç döllenme vs olabilir mi bu kanama da yerleşme kanaması olabilir mi? Çok tuhaftı, azdı. Tekrar test yaptırmalı mıyım? Nedir bu üzerine görme ?

Ben yasamis biri olarak soyle anlatayim ustune gormeyi diyelim bu ayin 1 inde adetini bekliyorsun ogun hafif bir kahverengi gibi koyu yada acik kirmizi az miktarda bir pedi doldurmayacak sekilde oluyor ertesi gun de hatta birkac gun ara verip tekrar ayni sekilde geliyor ve sen adet oldum az surdu saniyorsun diger ay adetini beklerken hicbisey gelmiyor ben bu sekilde yasadim ilk iki gun sonra 1 er hafta arayla adet kanamasindan farkli renk ve yogunlukta oldu

• Beğen
Reactions: iiz
Ben yasamis biri olarak soyle anlatayim ustune gormeyi diyelim bu ayin 1 inde adetini bekliyorsun ogun hafif bir kahverengi gibi koyu yada acik kirmizi az miktarda bir pedi doldurmayacak sekilde oluyor ertesi gun de hatta birkac gun ara verip tekrar ayni sekilde geliyor ve sen adet oldum az surdu saniyorsun diger ay adetini beklerken hicbisey gelmiyor ben bu sekilde yasadim ilk iki gun sonra 1 er hafta arayla adet kanamasindan farkli renk ve yogunlukta oldu
Benim kanamam tam olarak böyle oldu, endişelendim şimdi ara verip yine geldi vsvs ama ilişkiden 17 gün sonra yaptırdığım test 0.100 dü sonra bu tuhaf kanama sonrası üzerine görme diye şüphelenip yine test yaptırdım ilişkinin üzerinden 24 gün geçmişti. Yine 0.100 çıktı negatif... ama içime kurt düştü şimdi :(

CANIM MERHABA DÜN ADET GÜNÜMDÜ DÜNDEN BERİ AZ AZ PEMBE AKINTI ŞEKLİNDE GELİYOR SADECE SİLDİKÇE GELİYO HATTA BAZEN GELMİYO BUDA YERLEŞME KANAMASI OLABİLİR Mİ

CANIM MERHABA DÜN ADET GÜNÜMDÜ DÜNDEN BERİ AZ AZ PEMBE AKINTI ŞEKLİNDE GELİYOR SADECE SİLDİKÇE GELİYO HATTA BAZEN GELMİYO BUDA YERLEŞME KANAMASI OLABİLİR Mİ
Koyu renk açık pembe oluyor canım doğrudur ama çok az oluyor sen dede durum ayni midir bilemiyorum yani yerleşme kanaması olabilir dikkat et kendine yanlış bilgilendirmeyeyim seni bu durumlar kişiden kişiye degisiyor

peki bu arada seni şüpheye düşürecek hiç bir belirtin olmadı mı ?

Yok canim ya ben ozaman cok istiyodum adet oldum diye cook uzuldum benim belirtilerim hep hamileligimi ogrenince basliyor

Back