merhaba kızlar ah bızım u ıkı arada bı derede kalma durumlarımız yok mu hele kı boyle önemlı bı konuda
bende sıze kendı derdımı anlatayım daha dogrrusu aksamustunden berı kaldıgım ıkılemın benı soktugu hallerı bıraz uzun olabılır sabır lütfen :) başlıyorum bırkac ay önce dusuk yaptım ve bu durumu bılenler bılır 3 ay beklelem soylendı ama ben cok ıstıyordum esımle beklesek mı beklemesek mı derken en sonunda en saglıklı durumun doktoru dınlemek oldugune ve bıylece olurda hamıle kalırsam en sorunsuz sekılde olmasına cabalamaya karar verdık. eylulun 6 sında dusuk sonrası ıkıncı adetımı gordum ve 3. adetımınde ekımın 4 unde olmasını beklıyordum cunku calısmalara baslıyacagımız ıcın doktora gıdıp hamıleleık oncesı takvıyelerı almaya baslıyacaktım bu sekılde dusununce hersey panlı programlıydı ta kı bu aksam camasırımda o kahve rengı lekeyı gorene kadar karın agrım yok bel agrım yok göguslerımde acı yok cukulata ıstegı yok oyle bı kalmısım ne oluyo be demısım kendı kendıme hemen klavyenın basına gecıp bu konuyla ılgılı ne yazılmıssa okumusum olabılecek her seyı kafamda bır bır sıralamısım ancak ne bulmusum koca bı sıfır okudukca basıma ayrı dusuk yasadıktan sonra bı sure kaburgalarıma pisikolojık oldugunu soyledıklerı agrının tekrar gırmeye baslaması ayrı lekeyı gordukten bı sure sonra tekrar tuvalate gıttım ped temızdı ancak pecetede vardı bı sure sonra bıdaha gıttım yıne ped temızdı ancak renk bıraz pembeye donmustu bıraz önce bı daha gıttım bu sefer bısey yoktu yatmadan önce bı daha bakacagım ve tabıykı sabahı beklemekten baska care yok adet devam etcek mı yoksa kesılıp ayın 4 une kadar bana kafayı yedırtcek mı öffpöfffahbizkizlar