• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleşme kanaması

Haberler nasıl?
doktara ggittim süt hormonlarıkm biraz yükselmiş tshlarım biraz yükselmiş bebiş yok dedi doktor yumurtlamamış olabilirmişim galiba öyle birşeyler dedi hayırlısı bakalım herşeyin hap falan verdi adetim gelmeye başladı bakalım yarın gene gidicem doktara tekrar tahlil falan yapacak

Benim de bat günüm 14 temmuzdu. Bir kaç gün önce adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu ama adet olmadım. Bugün de karnım ağrıdı ama adet olmadan önceki ağrı gibi değildi. Akşam eve gelince baktım kahverengi leke vardı. Adet oldum sandım. Biraz önce tekrar baktım pedde bir şey yok ama peçeteyle silince çok az kahverengi leke geldi. Acaba Yerleşme kanaması mı? Sol kasığımda da ağrı var şu an :(

Benim de bat günüm 14 temmuzdu. Bir kaç gün önce adet olacakmışım gibi karnım ağrıyordu ama adet olmadım. Bugün de karnım ağrıdı ama adet olmadan önceki ağrı gibi değildi. Akşam eve gelince baktım kahverengi leke vardı. Adet oldum sandım. Biraz önce tekrar baktım pedde bir şey yok ama peçeteyle silince çok az kahverengi leke geldi. Acaba Yerleşme kanaması mı? Sol kasığımda da ağrı var şu an :KK43:
yerleşme kanamasımıymış,gebelik takvimine bakılırsa öyle görünüyo :) bunlar şuan bende de oluyoda merak ettim

Merhaba bayanlar, ben de aranıza yeni katıldım. 3,5 aylık evliyim ve bebek sahibi olmak istiyoruz. Bu ayki adetim 31 Ağustos'taydı, adetimden 14 gün sonra yani 14 Eylül'de hafif pembe bir akıntı gelmeye başladı. Gün içinde bu akıntının rengi değişiyordu, bazen kahverengi bazen de kırmızı akıntım 5 gün boyunca devam etti. Kadın doğum uzmanına gittim, bana rahimde kalınlaşma görüyorum ama adetin yeni bittiği için olabilir, bu akıntın da yumurtların çatlamasından kaynaklşanıyor olabilir dedi. Ve "progestan" adlı ilacı verdi. Gebelik oluşursa da bu ilacı rahatlıkla kullanabilirsin dedi. Fakat araştırdığımda bu ilacım 1-adet gecikmesi 2-düşük tehlikesi için verildiğini gördüm. Bu ayki adetim 26-27 Eylül'de olmalı, sizce doktor beni umutlandırmamak için mi gebelikle ilgili birşey demedi? Bu ilacı kullananlar var mı? Bana da cevap evrebilirseniz sevinirim.

yerleşme kanamasımıymış,gebelik takvimine bakılırsa öyle görünüyo :) bunlar şuan bende de oluyoda merak ettim
mrb kızlar bnmde ovulasyondan beri ara ara karnım agrıyordu adet günüm geldi şuan kahverengi olarak gelmiş ki bn bu renkte en son kızken geldiğini hatırlıyorum koyu kırmızı geliyordu . Rengi nie değiştiki acaba ? Devamı kızaracak mı dur bakalım :110:

merhaba kızlar ah bızım u ıkı arada bı derede kalma durumlarımız yok mu hele kı boyle önemlı bı konuda :( bende sıze kendı derdımı anlatayım daha dogrrusu aksamustunden berı kaldıgım ıkılemın benı soktugu hallerı bıraz uzun olabılır sabır lütfen :) başlıyorum bırkac ay önce dusuk yaptım ve bu durumu bılenler bılır 3 ay beklelem soylendı ama ben cok ıstıyordum esımle beklesek mı beklemesek mı derken en sonunda en saglıklı durumun doktoru dınlemek oldugune ve bıylece olurda hamıle kalırsam en sorunsuz sekılde olmasına cabalamaya karar verdık. eylulun 6 sında dusuk sonrası ıkıncı adetımı gordum ve 3. adetımınde ekımın 4 unde olmasını beklıyordum cunku calısmalara baslıyacagımız ıcın doktora gıdıp hamıleleık oncesı takvıyelerı almaya baslıyacaktım bu sekılde dusununce hersey panlı programlıydı ta kı bu aksam camasırımda o kahve rengı lekeyı gorene kadar karın agrım yok bel agrım yok göguslerımde acı yok cukulata ıstegı yok oyle bı kalmısım ne oluyo be demısım kendı kendıme hemen klavyenın basına gecıp bu konuyla ılgılı ne yazılmıssa okumusum olabılecek her seyı kafamda bır bır sıralamısım ancak ne bulmusum koca bı sıfır okudukca basıma ayrı dusuk yasadıktan sonra bı sure kaburgalarıma pisikolojık oldugunu soyledıklerı agrının tekrar gırmeye baslaması ayrı lekeyı gordukten bı sure sonra tekrar tuvalate gıttım ped temızdı ancak pecetede vardı bı sure sonra bıdaha gıttım yıne ped temızdı ancak renk bıraz pembeye donmustu bıraz önce bı daha gıttım bu sefer bısey yoktu yatmadan önce bı daha bakacagım ve tabıykı sabahı beklemekten baska care yok adet devam etcek mı yoksa kesılıp ayın 4 une kadar bana kafayı yedırtcek mı öffpöfffahbizkizlar

merhaba kızlar ah bızım u ıkı arada bı derede kalma durumlarımız yok mu hele kı boyle önemlı bı konuda :KK43: bende sıze kendı derdımı anlatayım daha dogrrusu aksamustunden berı kaldıgım ıkılemın benı soktugu hallerı bıraz uzun olabılır sabır lütfen :) başlıyorum bırkac ay önce dusuk yaptım ve bu durumu bılenler bılır 3 ay beklelem soylendı ama ben cok ıstıyordum esımle beklesek mı beklemesek mı derken en sonunda en saglıklı durumun doktoru dınlemek oldugune ve bıylece olurda hamıle kalırsam en sorunsuz sekılde olmasına cabalamaya karar verdık. eylulun 6 sında dusuk sonrası ıkıncı adetımı gordum ve 3. adetımınde ekımın 4 unde olmasını beklıyordum cunku calısmalara baslıyacagımız ıcın doktora gıdıp hamıleleık oncesı takvıyelerı almaya baslıyacaktım bu sekılde dusununce hersey panlı programlıydı ta kı bu aksam camasırımda o kahve rengı lekeyı gorene kadar karın agrım yok bel agrım yok göguslerımde acı yok cukulata ıstegı yok oyle bı kalmısım ne oluyo be demısım kendı kendıme hemen klavyenın basına gecıp bu konuyla ılgılı ne yazılmıssa okumusum olabılecek her seyı kafamda bır bır sıralamısım ancak ne bulmusum koca bı sıfır okudukca basıma ayrı dusuk yasadıktan sonra bı sure kaburgalarıma pisikolojık oldugunu soyledıklerı agrının tekrar gırmeye baslaması ayrı lekeyı gordukten bı sure sonra tekrar tuvalate gıttım ped temızdı ancak pecetede vardı bı sure sonra bıdaha gıttım yıne ped temızdı ancak renk bıraz pembeye donmustu bıraz önce bı daha gıttım bu sefer bısey yoktu yatmadan önce bı daha bakacagım ve tabıykı sabahı beklemekten baska care yok adet devam etcek mı yoksa kesılıp ayın 4 une kadar bana kafayı yedırtcek mı öffpöfffahbizkizlar
üreme sistemimizde nelee oluyor kimbilir . Adetten kafam da karnım da daha rahat valla.

Back
X