Aşılama Yerleşme kanaması

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bilgisi olanlar lütfen bakabilir mi?? Ovulasyon Testiyle hamile kalmaya çalışıyorum çatlamam 9 Ekimde gerçekleşti Yani 23 ekim BAT olması gerekirken ben bugün kahverengi bi akıntıyla karşılaştım! Bikaç gündür kasıklarımda ağrı vardı.. Bugün biraz şiddetlendi sabah ve akıntı sadece tuvalette temizlenirken peçeteye gelen bi akıntı sürekli değil.. Yerleşme kanamasımıdır yoksa erken mi regl oluyorum acaba???

Merhaba,

yerleşme kanaması olabilir, adet tarihiniz geçmediyse geçene kadar bekleyin, sonra da kan testi yaptırın bence.
eğer adetiniz yakınsa , üç beş gün önce haber veren gebelik testleri var. çok merak içindeyseniz onları da deneyebilirsiniz. Ancak kan testi garanti onu yaptırmanızı tavsiye ederim. Hayırlısı olsun, inşallah hamilesinizdir.

Aslında o testlerden evde var ama önceki hamileliğimde 3 gün önce yaptığımda çıkmamıştı tam adet gününde yaptığımda çıkmıştı yapıp da moralimi bozmak istemedim şimdi beklemekte fayda var sanırım.. İyi dilekler için çok teşekkür ederim.. Hayırlısı neyse o olsun..

Ben olsam biran önce yapardım, en azından yoksa kendimi umutlandırmazdım.
tabi senin tercihin :) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.

Ben olsam biran önce yapardım, en azından yoksa kendimi umutlandırmazdım.
tabi senin tercihin :) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.
O zaman yarın sabah yapıp buraya sonucu yazıcam :))) Zaten evde testten bol ne var Teşekkürler Allah hepimizin kalbine göre versin canım çok sağol :))

aynı anda yazmışız olaya bak yaa :) hiç moralini bozma adet olana kadar bekle derim.
o testler için de erken olabiliyor bazen, geç döllenme olabiliyor
Lekelenmem kesildi ama karın ağrım falan devam ediyo hala Cumaya kadar beklerim bakalım olmazsa tekrar test yaparım canım

Lekelenmem kesildi ama karın ağrım falan devam ediyo hala Cumaya kadar beklerim bakalım olmazsa tekrar test yaparım canım
lekelenme kesildiyse hamile olma ihtimalin çok yüksek cuma günü mutlaka haberdar et beni. karın ağrısı da normal bu arada, sakın ilaç alma.

Bende olmuştu yerleşme kanaması kahverengi gibi adet oldum sanmıştım ben meğer yerleşme kanamasıymış inşallah seninkide öyledir canım allah gönlüne göre versin leke geldi sonrada adet oldum sandım ama değilmişim gelmedi o lekeden başka iki gün bekledim test yaptım pozitif çıktı

siz doktora gitmişmiydiniz, bir sıkıntı yok dimi eşinde de sende de ?
Yok canım çok şükür.. haziran ayında ilk denememizde hamile kalmıştım..Bebeğin kalp atışını alamadık ağustosta kürtaj oldum.. Düzenim şaşmadan 2 regl geçirdim bu ay tekrar denemiştik bu sefer tutturamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…