- 9 Mart 2015
- 72
- 37
- 30
Aminnnnn, Allah razı olsunnn:) darısı sana olsun inşallahhhh, hamişlerin duası kabul olurmuş
inşallah çok üzülüyorum ay sonunda ama daha vakti zamanı var demekki yaradan benim için en uygun zamanı bekliyor demekki diyorum. Ama içimden bir ses bu iki üç ay içinde olacak diyor kısmet bakalım... :))
İnşallah tatlımmm... biz bi yıl en azından düşünmüyorduk çünkü tanışma söz nişan evlilik fln bi yıl içinde hepsi oldu, vakit geçirelim az, gezelim fln diyorduk. sonra ev aldık,, 1 ay olmadı daha ben taşınalı, borçlar bitse diyorduk fln ama dualarımızda da Rabbim sen en ii zamanı bilirsin biz ne plan yapsak boş diyorduk hep. Ben daha evimi doğru düzgün temizleyemeden hamile olduğumu öğrendim:))) ve ne kadar dikkat etsek de her ay hamile miiyim acaba diye testt yapar bi de sanki hamile kalmak için çalışmış gibi üzülürdüm:))) ama bu sefer hiiiiç aklımda yokken-ki çok da yoğundum- adetimin geciktiği gün rüyamda hamile olduğumu gördüm ve test yaptım pozitif:) Rabbim diyorum, deemekki en doğru zman bu zamanmış)))) darısı sana kuzuummmmm:)))
çok sağol canım ya benim bu temmuzda tam dört yıl olacak ben dört yıllık evliyim ve dört yıldır da istiyorum bebek bekliyorum hala sabırla bekliyorum hayırlısı
Hep hayırlısını iste kuzummmm.. . .
Olmadı gene hayal kırıklığı
MerhabaEvrem90 su an bana bi umut oldun aynı şeyleri yaşıyor gibi hissettim adet günüm 19 uydu ve 19 unda cok hafif akıntıyla beraber kan gibi biseyler geldi seffaf akinti icinde ince kirmizi pembe cizgiler yine adet oluyorum diye ümitsizliğe kapilirken kardesimden msj geldi ruyamda senin erkek bebegin varms onu giydiriyordum diye test yapsana dedi bana ama hüsrana ugramaktan korkuyorum adetim basladi diye bitmisken umutlarım o rüya ustelik bu ay oldu diyordum kokulara karsi çok hassastm ve vücut ısım hep yuksekti
Su an 3 gün geçti akıntim devam ediyor adet olmadım seninde bahsettigin akıntılı zamaninda mi hamile kalmssın Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin hepimize nasip etsin bu duyguyu
Merhabalar arkadaşlar sorum olacaktı ya yardımcı olursanız sevinirim. Geçen cuma günü kan testi yaptırdım sonuç 39 çıktı. Doktor çok umutsuz konuştu değerin düşük büyük ihtimalle gebelik sonlanır ama sonlanmazsa da gel cuma günü tekrar test yapalım dedi(bi kere kimyasal gebelik bi kere de kürtaj oldum o yüzden bu kadar umutsuz) Bugün öğlen akıntım hafif lekelendi kahverengi gibi. Devamı gelmedi bu yerleşme kanaması olabilir mi? yoksa adet mi olacam? yani sorum yerleşme kanaması pozitif çıktıktan sonra oluyo mu yoksa hamile olduğunu öğrenmeden mi oluyo?
Amin inşallah benim için dua edinCanım burdan bir şey demek zor, son adet tarihini falan bilmiyoruz ki, ayrıca kan verdiğinde kaç hafta kaç günlütün bunların hepsi önemli. Benim bildiğim adetten 1 hafta önce, adet zamanı ya da 1 hafta sonra kadar gibi bir zaman aralığında oluyor yerleşme kanaması. En doğru bilgiyi doktorundan alabilirsin :/ Umarım sağlıklı bir hamileliğin olur...
Amin inşallah benim için dua edinBenim adet düzensizliğim müthiş. Ben doktora adet olamadım diye gitmiştim tam 80 gündür adet olamamıştım. Dr progesteron iğne verdi 8 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Bugün de gittim dr.a 456 çıktı hcg. Cuma tekrar çağırdı. Ve akıntım bugün de geldi az miktarda ama insan korkuyo. Dr ilaç falan veremem şu an için dedi akışına bıraktı yani. Duaya ihtiyacım var
Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bi hamilelik geçirmezi ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder. Amin. Aklımda ve duamdasın inşallahEderim tabi:) değerinin artması güzel ama... Fakat insanda hep korku oluyor malesef. önce kese göreim, sonra bebeği, kalp atışını, ikili test sonucu falannn.... hep korku... ama iyi düşün iyi olsun inşallah. ben de hayırlı dualarını bekliyorum:)
Sizin durumunuz ne oldu?MerhabaEvrem90 su an bana bi umut oldun aynı şeyleri yaşıyor gibi hissettim adet günüm 19 uydu ve 19 unda cok hafif akıntıyla beraber kan gibi biseyler geldi seffaf akinti icinde ince kirmizi pembe cizgiler yine adet oluyorum diye ümitsizliğe kapilirken kardesimden msj geldi ruyamda senin erkek bebegin varms onu giydiriyordum diye test yapsana dedi bana ama hüsrana ugramaktan korkuyorum adetim basladi diye bitmisken umutlarım o rüya ustelik bu ay oldu diyordum kokulara karsi çok hassastm ve vücut ısım hep yuksekti
Su an 3 gün geçti akıntim devam ediyor adet olmadım seninde bahsettigin akıntılı zamaninda mi hamile kalmssın Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin hepimize nasip etsin bu duyguyu
Herkese Merhaba,
forumu uzun zamandır takip ediyorum. ama daha yeni üye oldum.
bu ay tam 16 da yumurtlama gerçekleşti. sonrasında yumurtalar kendisi çatladı ve ilişkiden sonra doktor kontrolüne gittim.
Doktor her şeyin yolunda olduğunu söyledi. şimdi bugün yani aradan 16 gün geçti. bugün hafif kahve rengi ve pembe renkte karışık bir kan geldi. ben adet oldum sandım ama devamı gelmedi.
Henüz sökmüş bir kanama da yok. Normalde adetin ilk günü çok sancılı ve kanamalı geçer. Şu an hiç öyle bir durum yok.
Sizce üzerine görüyor ve hamile olabilir miyim? Bu deneyimi yaşayan varsa lütfen bilgilendirebilir mi?
şimdiden çok teşekkür ederim.
maalesef adet oldum
çok teşekkür ederim, aynen öylesağlık olsun yola devam mutlaka olacak vakti zamanını bekliyor gelmek için
Amin inşallah benim için dua edinBenim adet düzensizliğim müthiş. Ben doktora adet olamadım diye gitmiştim tam 80 gündür adet olamamıştım. Dr progesteron iğne verdi 8 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Bugün de gittim dr.a 456 çıktı hcg. Cuma tekrar çağırdı. Ve akıntım bugün de geldi az miktarda ama insan korkuyo. Dr ilaç falan veremem şu an için dedi akışına bıraktı yani. Duaya ihtiyacım var