Aşılama Yerleşme kanaması

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merve1608

ÇOK ŞÜKÜR...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
142
76
31
Kızlar yardım lütfen bu ay aşılama oldum sat 6 aşılama tarihim 16 sı buğün 12. Günüm ve biraz kanamam oldu ve kasıklarım ağrıyo yerleşme kanamasımı acaba yerleşme kanaması yaşayan varmı adetime 1 hafta var

Az kahverengi ve pempemsi ben farkketmedim aslında öğlen akıntım oluyodu onun için normal akıntıdır diye düşündüm işteydim eve gelince gördüm bakalım devamı gelirse adet olurum herhalde

Canim eger lekelenme gibiyse genelde yerlesme kanamsi oluyor., rengi daha cok kahverengi gibi ve ya cok acik pembe gibiydi...daha once kimsaysal gebelik olmustu, o zaman yasamistim. Benim kanamadan cok cok hafif lekelenme gibiydi. Insallah seninki yerlesme icindir..

İnşlh cnm yaa kimyasal gebeliktende korkuyorum hayırlısı artık

İnşlh cnm yaa kimyasal gebeliktende korkuyorum hayırlısı artık

Insallah olmaz kimyasal gebelik...Progestron aliyorsun degil mi? Eger biraktiysan ondan da olabiliyor...benimkisi ancak peceteye gelecek kadardi, camasira bile cikmamisti ve yumurtlamadan 10 gun sonra falan olmustu..

Insallah olmaz kimyasal gebelik...Progestron aliyorsun degil mi? Eger biraktiysan ondan da olabiliyor...benimkisi ancak peceteye gelecek kadardi, camasira bile cikmamisti ve yumurtlamadan 10 gun sonra falan olmustu..
Yok kullanmıyorum cnm doktorum öyle bişey vermedi bana

Genelde veriryorlardi ama eger kan degerlerin yuksekse belki gerek gormemistir canim..Normalde yumurtlama sonrasi ne zaman adet oluyorsun? 14 gunu buluyor mu?
Cnm bnm adetim 5 martta bekliyodum yumurtlamam erken oldu adetimin 10. Günü yani eğer adetse erken geldi

Cnm bnm adetim 5 martta bekliyodum yumurtlamam erken oldu adetimin 10. Günü yani eğer adetse erken geldi

Canim erken yumurtladigin icin eski adet duzeninine gore olmaz adetin. Yumurtlamanin uzerine 14 gun say, o senin yeni adet tarihin olur. Muhtemelen 5 Marttan once olur...

Onu bilmiyodm cnm

Pardon ya benim kafam karisti...Sen 5 martta adet olucam dedin sandim..Bugun 12. gununse adetin 5 mart olmuyorda ondan demsitim, pazartesi senin beklenen yeni adet olur gibi gelmisti...neyse insallah hic gelmez adetin ve mutlu sona ulasirsin...

Günaydın kızlar benim kırmızılar geldi ne yazıkki tutmadı

Hayirlisi olsun canim, erken gelmis sanki...Insallah tez zamanda gelir bebegin...

Canim seninle burada konustuktan iki saat sonra benimde pembe lekelenmem oldu..devami gelmedi..bugun yine lekelenme basladi...testte hala silik cizgi...Yarin kan testinde kesin sonucu ogrenicem...ama bana sonuc olumsuz gibi geliyor...nasip artik...

Cnm inşlh sende tutmuştur bize umut olursun

Merhaba ben yeni üyeyim benim de bir sorum olacak benim de üçbuçuk senedir bebeğim olmuyo bu ay soğan suyu denedim 11. gün yarım saat sürüp biten az bi kanamam oldu böyle bir durum yaşayan var mı acaba

Merhaba bayanlar, siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Bi haftadır falan aklıma takılan sorular var. Sizinle paylaşmak istedim. Tecrübe ve samimiyetinize güveniyorum. Ben 7 aydır evliyim. Eşimle korunmuyoruz ama hemen bebek düşünmediğimiz için yumurtlama zamanını takip edip dikkat ediyoruz açıkçası. Özel dönemim 30 günlük periyotta ve 1 gün bile şaşmaz. Şubatın 9 unda adetim başlamıştı. Bu ay 11 inde olmam gerekiyordu fakat ben 7 sinde kanama yaşadım. Normalde 8 gün ve çok yoğun olan kanamam (günde en az 3 ped), bu sefer nispeten daha az(günde 1 ped kadar). Kanamam olmadan da baş dönmesi ve mide bulantısı vardı. Psikolojik mi bilmiyorum ama kanama ile beraber gitti. Ama karnımda şişkinlik devam ediyor 2 haftadır. Kanamamın farklı olmasından şüphe ederek araştırdım biraz. Yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm. Faka benim o kadar az değil ve hala devam ediyor az az. Rengi bile daha farklı ama. Aklımızda bebek yoktu ama ihtimal dahilinde olunca eşim de ben de inanılmaz heveslendik. Merakla test alıp yaptım ama negatif. Doktora gitmekten çekiniyorum şu aşamada. Dış gebelik, düşük gibi durumlar geliyor aklıma ve korkuyorum. Annemle bile paylaşamadım. Üstelik bu hafta taşınacağız. Hamile miyim acaba diye düşünmeden edemiyorum. Yerleşme kanaması olabilir mi dersiniz? Ama testtt?? Kafam çok karışık. . .

Merhabe ben bunu yaşayan büyüklerime sordum yerleşme kanaması öyle günlerce sürmüyormuş çok az bir iki damla oluyormuş şubat 28 çekiyor ya günün değişmiş olabilir bide iki haftadır şişlik var karnımda diyorsun yani adetinin üstünden iki hafta geçmiş idrar testinde çıkardı olsaydı. Eğer yoksada üzülme daha yedi aylık evliymişsin Allah gönlüne göre versin sağlıklı sıhatli bir bebeğin olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…