Yerleşme kanaması

mrv0607

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
14
3
3
35
Mrb arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bu ay yumurtlama dönemimde eşimle ilişkiye girdik ve yumurtlama döneminden 1 hafta sonra göğüslerimde ağrı ve karnımın içinde elektrik çarpması gibi hisler oluştu bu hisler sonrasında yanmalara döndü adetime 1 hafta var dayanamadım ve bugün kan testi yaptırdım B hgc 0.100 yani negatif çıktı doktor gebelik şuanda belli olmaz ama yinede yapalım testi için rahat etsin dedi ancak bu gece özellikle sağ yumurtalığımda bir ağrıyla uyandım pembe renkte bir kanama olmuş bu yerleşme kanamadı olabilir mi lütfen yardım edin cevaplarınızı bekliyorum.....

Ben de gec hamile kalanlardanim.uzun zaman bebek istedim olmadi..sukur simdi nasip oldu.Ama bazen maalesef acele edip kendimizi umutlandiriyoruz.Allah hayirlisin versin.insaallah en yakin zaman da hamile kalirsin

Çok teşekkürler canım Allah bebeğine Uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah bu arada çok haklısın sabah anladım ki adet olmuşum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…