• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme kanamasi...

mlkyvzl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
15
1
3
32
Selam kizlar benim bi maruzatim var ben 7gun once kahverengi leke ile karsilastim 3 gun ara ara surdu adet gunum ise bugun ustune gorme olabilirmi acaba dun test yaptim ama negatifti erken mu davrandim test icin sizce?

Bel agrimda var cok fena anlatamam adet olcakmisim gibi bu ayin cikmasini beklicem tahlil icin hala adet olmamis olursam gidicemm

bende geçen ay oldu normalde geri çekilme yöntemi ile korunmaya çalışıyoruz eşim çekilemedi. Bu tür olaylar olunca yerleşme kanaması zannettim ancak adet günümde adet oldum.

bende geçen ay oldu normalde geri çekilme yöntemi ile korunmaya çalışıyoruz eşim çekilemedi. Bu tür olaylar olunca yerleşme kanaması zannettim ancak adet günümde adet oldum.
Aynimi oldu canim benim ki 3gun surdu ve ara ara 3gunde bir ped dolmyck sekilde

28-29 günde bir oluyorum 4 gün önceden lekelendi sonra az az oldu dedim büyük ihtimalle hamileyim sonra tam günümde adet oldum. Sizinkine benziyor diye düşünüyorum. Ancak ablamın iyi hatırlıyorum önce pembe geldi sonra tam kesildi sonra bir daha geldi baktık hamileydi.

28-29 günde bir oluyorum 4 gün önceden lekelendi sonra az az oldu dedim büyük ihtimalle hamileyim sonra tam günümde adet oldum. Sizinkine benziyor diye düşünüyorum. Ancak ablamın iyi hatırlıyorum önce pembe geldi sonra tam kesildi sonra bir daha geldi baktık hamileydi.
Benimkide ilk iki gun kahve son gun pembe geldi canim bakalim en gec 25inde adet olmam gerekio .malum iliskiden 12 gun sonra yerlesme kanamasi gelirmis 12gun onceye gidiyorum o gun birlikte olmustuk

İnşallah gönlünüzdeki olur. Çevremden çok duyuyorum bu işler takarsan olmuyor. Fazla ümit bağlamakla olmuyor. Olayı akışına bırakan ve ilişkiye sadece zevk gözüyle bakanlarda çarçabuk oluyor.

İnşallah gönlünüzdeki olur. Çevremden çok duyuyorum bu işler takarsan olmuyor. Fazla ümit bağlamakla olmuyor. Olayı akışına bırakan ve ilişkiye sadece zevk gözüyle bakanlarda çarçabuk oluyor.
Aynen oyle cnm ama bu ay hic dusunmedim ugrasmadim akisina biraktim ama o leke supheye dusurdu beni dusunmeden edemedimm

Bende basima geleni paylasayim sizle yardimci olursaniz cok mutlu olucam. Bu ay adetimi iki gun kala regli oldum sandim cok az damla seklinde kanamm oldu ve bugun ucuncu gunum inanin bir damla iki damla acik renkte akintiyla birlikte lekelenmeler oluyo.hic boyle olmazdim benim reglim 4 5 gun surerve duzenliydi bundan onceki adetimin birinci gu asiri kanamm oldu ikinci gunude kesilmisti. Neden bu sekilde oldu iki aydir bilmyorum bi fikriniz varmi acaba

Back