Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İns canim yaaa insallahh ama korkuyormm yinedeeekan tahlilinde çıkar cnm ama yerleşme kanması sanki dediğinn
Aynimi oldu canim benim ki 3gun surdu ve ara ara 3gunde bir ped dolmyck sekildebende geçen ay oldu normalde geri çekilme yöntemi ile korunmaya çalışıyoruz eşim çekilemedi. Bu tür olaylar olunca yerleşme kanaması zannettim ancak adet günümde adet oldum.
Benimkide ilk iki gun kahve son gun pembe geldi canim bakalim en gec 25inde adet olmam gerekio .malum iliskiden 12 gun sonra yerlesme kanamasi gelirmis 12gun onceye gidiyorum o gun birlikte olmustuk28-29 günde bir oluyorum 4 gün önceden lekelendi sonra az az oldu dedim büyük ihtimalle hamileyim sonra tam günümde adet oldum. Sizinkine benziyor diye düşünüyorum. Ancak ablamın iyi hatırlıyorum önce pembe geldi sonra tam kesildi sonra bir daha geldi baktık hamileydi.
Aynen oyle cnm ama bu ay hic dusunmedim ugrasmadim akisina biraktim ama o leke supheye dusurdu beni dusunmeden edemedimmİnşallah gönlünüzdeki olur. Çevremden çok duyuyorum bu işler takarsan olmuyor. Fazla ümit bağlamakla olmuyor. Olayı akışına bırakan ve ilişkiye sadece zevk gözüyle bakanlarda çarçabuk oluyor.