Yerleşme Kanaması

noumenon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
1.151
730
133
Kızlar merhaba. Yerleşme kanamasını araştırdım da herkesde farklı farklı oluyormuş tecrübelerimizi yazarsak birbirimize yardımcı olabiliriz.
Benim de durumum şöyle; 11 Haziranda adet olmam gerekiyordu ki adetlerim düZenlidir 27-28 günde bir olurum. Fakat 10 haziranda tuvalete çıktığımda peçetede pembe renk 1-2 damla leke gördüm. Adetim geliyor dedim çünkü tam günüydü ve yumurtAlıklarım da hassaslaşmış adet olacak gibi olmuştum. Fakat bugün 12 haziran o lekelenmeden sonra birdaha gelen giden olmadı. Sol kasığımda ağrı be batma oluyor ara ara. Sizce hamile olabilirmiyim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb kızlar benımde adetıme 3 gun kala test yaptırdım cıkmadı kanda ama adet gunumden bır gun once pembe akıntım geldı adet olmadım sızce hamılemıyımdır suphem var yardım edın

şuan 1 gün canım pembe kanamamda gectı 2 sabah ust uste geldi çok az bır şekılde adet sanmıstım ama degıl ya kafayı yıyecegım artık eger yenı tutnma olduysa 3 4 gun sonra cıkarmı kanda

benım anlıyamadıgım gebelik döllendıgındemı hcg yükseliyor yoksa yerleşincemi hcg yükseliyor

şuan 1 gün canım pembe kanamamda gectı 2 sabah ust uste geldi çok az bır şekılde adet sanmıstım ama degıl ya kafayı yıyecegım artık eger yenı tutnma olduysa 3 4 gun sonra cıkarmı kanda
O kadar erken çıkmaz canım kanda beklemen gerekiyor bi süre

c.tesi 4.4.2015 te yerleşme kanaması yaşadım beta hcg aynı gun baktırdım sıfırdı 7.4.2015 te baktırdım beta hcg 14.50

bu çok onemlı yerleşme kanamasından sonra beta hcg artıyormuş

adet gecukmesinin 28 gunu dun pembe renkli hafif bi kanamam oldu durdu yerlesme kanamasi olabilir mi

Benimde bir sorum olacakti 2 nisanda adet olacaktim ama 28 martta oldum. İlk önce damla damla geldi sonra kahverngi degisik böyle koyu akintim oldu ne az ne cok ikinci gün normale döndü sanki ama yine herzaman oldugum gibi degil ücüncü gün damla damla olup bitti. Normalde cok fazla olurum ve 6 gün sürer. Cok uzattim ama benim sorum su bu sürecten sonra migde bulantilarim basladi bas donnelerim uykuya düstüm okadar halsizimki agzimin tadi yok. Hamilelik belirtisi olabilirmi adet oldum yani sobucta ama yerlesme kanamasini okudum oda az oluyomus. Hani piskolojik desem hamilelikte aklimda yoktu yani. Simdi test yapsam varsa cikarmi acaba bilgisi olan yardinci olabilirmi. Cok uzattim kusuruma bakmayin ne olur.

erken sanırım cNIM daha benimde kanamadan sonra dorduncü günü yarın yaptırmayı düşünüyorum.

merhaba arkaaslar ben yenıyım aranıza ıns allah gonlu nuze gore versın

benım reglım nısanın 13 olması gerek fakat bugun kahverengı leke gelı saece hamılelık mı bılmıyorum hıc boyle olmaz one gelmez gunum aranıza boyle olup hamıle olan var mı acaba tsk

inşallah hamılesındır canım bende hıc ara kanama lekelenme gormedım bu ay ılk defa oldum bakalım yarın yaptırcam sonucları sıze yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…