Kızlar merhaba. Yerleşme kanamasını araştırdım da herkesde farklı farklı oluyormuş tecrübelerimizi yazarsak birbirimize yardımcı olabiliriz.
Benim de durumum şöyle; 11 Haziranda adet olmam gerekiyordu ki adetlerim düZenlidir 27-28 günde bir olurum. Fakat 10 haziranda tuvalete çıktığımda peçetede pembe renk 1-2 damla leke gördüm. Adetim geliyor dedim çünkü tam günüydü ve yumurtAlıklarım da hassaslaşmış adet olacak gibi olmuştum. Fakat bugün 12 haziran o lekelenmeden sonra birdaha gelen giden olmadı. Sol kasığımda ağrı be batma oluyor ara ara. Sizce hamile olabilirmiyim?
benimde aynı oldu şu anda canım . 9unda aşılama yaptırdım . 17si adetim olması gerekirken 18 öğlen kahve akıntı geldi az halen devam azaldı . sabah test yaptım negatif adet kanamam gibi değil . ben adetimde ağrırıdı karnım bunda tuvalete gidince fark ettim . inş hamilesindir kan testi yaptırdın mı ? ben bu gün yada yarın düşünüyorum sana söylerim
Kızlar merhaba. Yerleşme kanamasını araştırdım da herkesde farklı farklı oluyormuş tecrübelerimizi yazarsak birbirimize yardımcı olabiliriz.
Benim de durumum şöyle; 11 Haziranda adet olmam gerekiyordu ki adetlerim düZenlidir 27-28 günde bir olurum. Fakat 10 haziranda tuvalete çıktığımda peçetede pembe renk 1-2 damla leke gördüm. Adetim geliyor dedim çünkü tam günüydü ve yumurtAlıklarım da hassaslaşmış adet olacak gibi olmuştum. Fakat bugün 12 haziran o lekelenmeden sonra birdaha gelen giden olmadı. Sol kasığımda ağrı be batma oluyor ara ara. Sizce hamile olabilirmiyim?
benimde aynı oldu şu anda canım . 9unda aşılama yaptırdım . 17si adetim olması gerekirken 18 öğlen kahve akıntı geldi az halen devam azaldı . sabah test yaptım negatif adet kanamam gibi değil . ben adetimde ağrırıdı karnım bunda tuvalete gidince fark ettim . inş hamilesindir kan testi yaptırdın mı ? ben bu gün yada yarın düşünüyorum sana söylerim
Canım ben test yaptırdım ultrasomda bebişimi bile gördüm 5 haftalığım :)) umarım sen de hamilesindir :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tebrik ederim inş sorunsuz geçer hamileliğin :) sevindimmm
Testi tekrarlasaydn cnm kaç günün geçtikanamadan sonramı hcg salgılıyor.
O kadar erken çıkmaz canım kanda beklemen gerekiyor bi süreşuan 1 gün canım pembe kanamamda gectı 2 sabah ust uste geldi çok az bır şekılde adet sanmıstım ama degıl ya kafayı yıyecegım artık eger yenı tutnma olduysa 3 4 gun sonra cıkarmı kanda
hay hadı ınsallah canım artık iyice tuhafkaştım perşembe gunu test yaptıracagımc.tesi 4.4.2015 te yerleşme kanaması yaşadım beta hcg aynı gun baktırdım sıfırdı 7.4.2015 te baktırdım beta hcg 14.50
bu çok onemlı yerleşme kanamasından sonra beta hcg artıyormuş
erken sanırım cNIM daha benimde kanamadan sonra dorduncü günü yarın yaptırmayı düşünüyorum.Benimde bir sorum olacakti 2 nisanda adet olacaktim ama 28 martta oldum. İlk önce damla damla geldi sonra kahverngi degisik böyle koyu akintim oldu ne az ne cok ikinci gün normale döndü sanki ama yine herzaman oldugum gibi degil ücüncü gün damla damla olup bitti. Normalde cok fazla olurum ve 6 gün sürer. Cok uzattim ama benim sorum su bu sürecten sonra migde bulantilarim basladi bas donnelerim uykuya düstüm okadar halsizimki agzimin tadi yok. Hamilelik belirtisi olabilirmi adet oldum yani sobucta ama yerlesme kanamasini okudum oda az oluyomus. Hani piskolojik desem hamilelikte aklimda yoktu yani. Simdi test yapsam varsa cikarmi acaba bilgisi olan yardinci olabilirmi. Cok uzattim kusuruma bakmayin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?