• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerlesme kanamasi

serrez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
197
15
38
Ankara
Merhaba arkadaslar yardima ihtiyacim var. ben vajinismusu yeni yendim.6 yillik evliyim.bir yildir reglim 35-45 gun arasi oluyordu.bu ay erken oldum 24. gunde yada ben oyle sandim.yerlesme kanamasi olabilirmi yada?

Merhaba arkadaslar yardima ihtiyacim var. ben vajinismusu yeni yendim.6 yillik evliyim.bir yildir reglim 35-45 gun arasi oluyordu.bu ay erken oldum 24. gunde yada ben oyle sandim.yerlesme kanamasi olabilirmi yada?

canım olabilir tabikide. ama belli belirtileri var. normal adetten genelde farklı olur gözlemlersen anlayabilirsin;
1) rengi daha açık pembe gibi yada daha koyu kahve gibi olur
2) süresi daha kısadır. ara ara olur yada 1-2 günde kesilir
3)içinde böyle tortu gibi ise adet kanamasıdır ama su gibi geliyorsa yerleşme kanaması olabilir
senin durum nasıl? genelde dikkatli gözlemleyince yerleşme kanaması anlaşılır ama kimi bayanlar anlayamayadabiliyorlar eğer şüphen varsa en iyisi test yapmak.. sonuç gönlüne göre olsun

İlk gun kahve rengi geldi daha sonra sildikce pembe geldi bir arada acik kirmizi oldu.simdide pembe akinti gibi cizgi cizgi.pedim kirlenmiyo. Ikinci gundu bugun.

Kimse yokmu?cevap verecek olan.

yerleşme kanaması olma ihtimali var. ama başka sebeplerde olabiliyor bazen. en doğru cevabı doktor verir. ama isterseniz yinede önce bir kan yada idrar testi yaptırarak hamileliği öğrenebilirsiniz.

Back