Yerleşme kanaması

merhaba benimde reglime 1 gün var testler pozitif çıkıyr ama bende neden lekelenme hiç yok. normal midir bakıyorum herkeste olmuş regl kanamasından önce benden neden yok ya
Her kadında olacak diye birşey yok ki. Benim yerleşme kanamam da 6. Hafta da oldu. Kimisinin adetten önce oluyor. Kimisinin hiç olmuyor. Gayet normal. Gebelik sağlıklı ilerlesin yeterli

Her kadında olacak diye birşey yok ki. Benim yerleşme kanamam da 6. Hafta da oldu. Kimisinin adetten önce oluyor. Kimisinin hiç olmuyor. Gayet normal. Gebelik sağlıklı ilerlesin yeterli
peki gögüs hassasiyetinin azalması normal mi sizce. ben geçen ay bir kimyasal geçirdiğim için çok korkuyorum

Gebelik testlerim dün iftar öncesi ve bugün sabah sabahki test dünden daha silik

hayır regl günüm yarın bugünde sağlık ocağına vereceğim birazdan içim rahat etmedi onuda yarın öğrenirim zaten. panik olma sebebim geçen ay regle 3 gün kala beta 30 du regl günü 1.2 çıktı sonrasında da kanamam başladı. ve o günde gögüs hassasiyetim azalmıştı birden ama tuhaf olan hiç gecikmem olmadı beklenen günde regl oldum

Erken öğrendiğiniz için stres oluyorsunuz gayet normal.. bircok kadın kimyasal gebelik yaşadığını test yapmadığı için farketmez bile. Ama her gebelikte kimyasal olacak diye bişey yok.. kalbinizi ferah tutun.. testinizi yaptırın bir sorunla karşılaşırsanız doktora gidip sebebini sorarsınız tedavisi varsa yapılır. Yani çok bilgim yok açıkçası ama yine de stres yapmayın. Önce bı kanınızı verin belki de herşey yolundadır. Pozitif olalım

inşallah çok teşekkür ederim

burda paylaşırım dualarınızı bekliyorum bugün artık ütüntüden kalbim ağrıyor sanki zaman geçmiyor herkeste akıntı var ben kupkuru herşeyi kafama takıyorum şuan
Canım bende kuruydum. Bu kişiden kişiye değişiyor bence.. akıntım sonradan geldi.. ilk haftalar yoktu. Kendinizi uzerek daha çok etkilersiniz. Allah'ın izniyle sağlıklı bir gebeliğiniz olsun. Hayırlı sonuçlarla gelin inşallah dualarim sizinle

çok çok teşekkür ederim sizinle konuşmak iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…