- 24 Şubat 2025
- 62
- 15
- 3
- 38
- Konu Sahibi manolya2025
Yerleşme kanaması yaşayanlar yazabilir mi,Reglden kaç gün önce başladı ne kadar sürdü ve nasıldı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaşamadım ama bildiğim kadarıyla adetten bir hafta kadar önce yani yumurtlamadan 10-14 gün kadar sonraya denk gelen o sürede görülür. Kahverengi akıntı şeklinde de olabilir pembemsi de olabilir ama pıhtı olmaz kanamada bu detay en ayırt edici detay diyebilirim. Genelde 1-3 gün arası sürer ama bazen kiminde bir defa leke veya akıntı olur başka olmaz kiminde 1 hafta kadar sürebilir tabiki yoğun olmamak şartıyla.Yerleşme kanaması yaşayanlar yazabilir mi,Reglden kaç gün önce başladı ne kadar sürdü ve nasıldı?
Beklenen adetten 5-6 gün önce lekelenmem oldu ama benim normalde adet öncesi de lekelenmem olduğu için ciddiye almamıştım meğer hamileymişim. Kahverengi açık pembe gibi olmuştu. Daha önceki gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamadım.Yerleşme kanaması yaşayanlar yazabilir mi,Reglden kaç gün önce başladı ne kadar sürdü ve nasıldı?
Teşekkür ederimBen yaşamadım ama bildiğim kadarıyla adetten bir hafta kadar önce yani yumurtlamadan 10-14 gün kadar sonraya denk gelen o sürede görülür. Kahverengi akıntı şeklinde de olabilir pembemsi de olabilir ama pıhtı olmaz kanamada bu detay en ayırt edici detay diyebilirim. Genelde 1-3 gün arası sürer ama bazen kiminde bir defa leke veya akıntı olur başka olmaz kiminde 1 hafta kadar sürebilir tabiki yoğun olmamak şartıyla.
Adetten 3 gün önce oldu benim çamaşırımda leke çok hafif,biraz da bugün oldu yine çok hafif ama kanama yok hala,normalde benim reglim başlayacağı zaman lekenin peşine bir iki saat içinde ufak ufak kanama başlar,ama bu sefer olmadı.Beklenen adetten 5-6 gün önce lekelenmem oldu ama benim normalde adet öncesi de lekelenmem olduğu için ciddiye almamıştım meğer hamileymişim. Kahverengi açık pembe gibi olmuştu. Daha önceki gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamadım.
Dün evde test yaptım silik çizgi ama bugün lekelenme var koyu kahverengi ve lekelenme arttı bi tık,göğsüm ağrıyor gündüz bira belim ağrıdı vs kafam karmakarışık yarın normalde regl günüm…bugün beta hcg baktırdım ama sonuç çıkmadı daha devlette olduğu içinCanım bende aynı durumdayım şuan ne yaptın? Hamilesindir inşallah
Canım stres yapma sakin olmaya çalış, kırmızıya dönmedikçe bi problem yok bence inşallah güzel sonuçlar alırsın bende yarın idrar testi yapıcam inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın sonucun çıktığında bize de haber verir misinDün evde test yaptım silik çizgi ama bugün lekelenme var koyu kahverengi ve lekelenme arttı bi tık,göğsüm ağrıyor gündüz bira belim ağrıdı vs kafam karmakarışık yarın normalde regl günüm…bugün beta hcg baktırdım ama sonuç çıkmadı daha devlette olduğu içinkeşke özelde baktırsaydım
TabikiCanım stres yapma sakin olmaya çalış, kırmızıya dönmedikçe bi problem yok bence inşallah güzel sonuçlar alırsın bende yarın idrar testi yapıcam inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın sonucun çıktığında bize de haber verir misin
benim bata 6 gün kaldı canım 3-4 gün geçince bende test yapmayı düşünüyorum tabi kırmızıları görmezsemTabikiay keşke güzel haberler alsak ne iyi olur benim beta hcg yarın belli olur zaten,senin regl günün normalde ne zaman?
Evet en azından 1-2 gün kala yaparsın,erken gebelik testi mi yapacaksın?Benim
benim bata 6 gün kaldı canım 3-4 gün geçince bende test yapmayı düşünüyorum tabi kırmızıları görmezsem
Ya aslında ben yarın bi erken gebelik yapmak istiyorum 3-4 gün sonra da ne olur ne olmaz kan vermek istiyorum içim kıpır kıpırEvet en azından 1-2 gün kala yaparsın,erken gebelik testi mi yapacaksın?
Regl 5 6 gün kala gebelik testi için erken mi yoksa idrarda çıkarmıBeklenen adetten 5-6 gün önce lekelenmem oldu ama benim normalde adet öncesi de lekelenmem olduğu için ciddiye almamıştım meğer hamileymişim. Kahverengi açık pembe gibi olmuştu. Daha önceki gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamadım.
Yarın erken gebelik için erken olabilir ama sen bilirsin tabi insan sabırsızlanıyorYa aslında ben yarın bi erken gebelik yapmak istiyorum 3-4 gün sonra da ne olur ne olmaz kan vermek istiyorum içim kıpır kıpır
Çıkabilir de çıkmayabilir de iyi bir testle denerseniz doğru çıkma ihtimali artarRegl 5 6 gün kala gebelik testi için erken mi yoksa idrarda çıkarmı
Bazen geç döllenme olabiliyor çıkmayabilir bence adet döneminizi bekleyin hayal kırıklığına uğramamak adına. Ben adetim 1-2 gün geçince test yaptım kıpkırmızıydıRegl 5 6 gün kala gebelik testi için erken mi yoksa idrarda çıkarmı
Adetten 2 gün önce yaşadım ve 3 gün sürdü peçeteye geliyordu maalesef adetin 9. günü düşük yaptımYerleşme kanaması yaşayanlar yazabilir mi,Reglden kaç gün önce başladı ne kadar sürdü ve nasıldı?
Teşekkürler bugün yaptm negatif malesef ama erken diyolrBazen geç döllenme olabiliyor çıkmayabilir bence adet döneminizi bekleyin hayal kırıklığına uğramamak adına. Ben adetim 1-2 gün geçince test yaptım kıpkırmızıydı
Teşekkürler bugün yaptm negatif malesef ama erken diyolrÇıkabilir de çıkmayabilir de iyi bir testle denerseniz doğru çıkma ihtimali artar
Kimyasal gebelik mi oldu yani? Geçmiş olsunAdetten 2 gün önce yaşadım ve 3 gün sürdü peçeteye geliyordu maalesef adetin 9. günü düşük yaptım