Yerleşme kanaması.

Zhra_03

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
2
0
6
24
Adetim 11 gün gecikti adetimin 5 gün gecikmesi üzerine test yaptım negatif çıktı kan verdim o da negatif çıktı daha sonra adet olmam için doktor ilaç verdi ilaçtan 2 gün sonra sokuk pembe lekelenme oldu daha sonra bir daha olmadı 2 gün sonra da kahve rengi bir lekelenme oldu Sizce normal mi yoksa hamile miyim herhangi belirtiler de yok sadece bel ağrısı ve kasıklarda hafif sizi var daha önce hiç adetim gecikmedi duzenliyle test için erkenmi

Adet soktorucu kullandıysan bekle âdet olursun tahmınımce ama keşke kullanmasaydın belki gec yumurtlaman şuan bende gecıkmenın 15. Gunundeyım 2. Gununde test yaptım bırsy yoktu bugun pembe leke geldı sonra kahve akıntıya dondu durdu sonradan tekrar kahverengı geldı pede dusmuyor bıle peceteye sıldıgımde sadece 2 senedır istiyoruz inşallah vardır inşallah seninde hersey dilediğin gibi olur🥰

Adet soktorucu kullandıysan bekle âdet olursun tahmınımce ama keşke kullanmasaydın belki gec yumurtlaman şuan bende gecıkmenın 15. Gunundeyım 2. Gununde test yaptım bırsy yoktu bugun pembe leke geldı sonra kahve akıntıya dondu durdu sonradan tekrar kahverengı geldı pede dusmuyor bıle peceteye sıldıgımde sadece 2 senedır istiyoruz inşallah vardır inşallah seninde hersey dilediğin gibi olur🥰
Ever adet söktürücü kullandım ama doktor verdiği için sadece 2 gün kullanıp bıraktım devam etmedim inşallah bi sıkıntı olmaz ve hamileyim dir. Rabbim sana da güzel haberler almayı nasip etsin

Back