• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

janelousness

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
6
1
1
19
Merhaba, 31 aralıkta ilişkiye girdim. İlk dakikaları korunmasız sonrasında kondomluydu. Dışarı uzak bir yere boşaldı. Korktuğum için 18 saat sonra ertes72 içtim. Tam regl günümde regl oldum ama normale göre daha az kan geldi. Ben çok ağır adet geçiririm ve 6 gün sürer. Bu az kanamayla dörr gün sürdü. Kan başlarda canlı-koyu kırmızıydı sonlara doğru kahveye döndü. Yerleşme kanaması olabilir mi? Bu kanamadan sonra test yaptım negatifti. Şimdi bu ayki reglim dört gün gecikti. Cevap verir misiniz lütfen teşekkür ederim

Merhaba. Ertesi gün hapları çoğu kişide adet düzensizliğine sebep olabiliyor. Normalinden daha az ya da daha fazla kanama yaşayabilirsiniz ya da adetiniz oldukça gecikebilir. Sonuç olarak güçlü bir hormon hapı. Birkaç ay düzensizlik yapabilirsiniz. Bir de acaba hamilemiyim stresine girerseniz o da adetinizi geciktirebilir.

Yerleşmee kanaması öyle kan olmaz. 31 Aralık Ali ilişkide şu an teste negatif çıkmaz. İlaç sebebiyle regli düzeniniz değişmiş. Hamile değilsiniz

Merhaba. Ertesi gün hapları çoğu kişide adet düzensizliğine sebep olabiliyor. Normalinden daha az ya da daha fazla kanama yaşayabilirsiniz ya da adetiniz oldukça gecikebilir. Sonuç olarak güçlü bir hormon hapı. Birkaç ay düzensizlik yapabilirsiniz. Bir de acaba hamilemiyim stresine girerseniz o da adetinizi geciktirebilir.
Çok teşekkürler

Yerleşmee kanaması öyle kan olmaz. 31 Aralık Ali ilişkide şu an teste negatif çıkmaz. İlaç sebebiyle regli düzeniniz değişmiş. Hamile değilsiniz
Çok teşekkür ederim cevap için. Kırmızı-koyu kırmızı arasında gidip geldi ve son gün kahveye çevirdi. Sadece miktarı azdı ve dört gün sürdü. Beşinci gün kahverengi sürüntü geldi sadece. Bu regldir değil mi? İlk ilişkimdi korkuyorum bu yüzden

Çok teşekkür ederim cevap için. Kırmızı-koyu kırmızı arasında gidip geldi ve son gün kahveye çevirdi. Sadece miktarı azdı ve dört gün sürdü. Beşinci gün kahverengi sürüntü geldi sadece. Bu regldir değil mi? İlk ilişkimdi korkuyorum bu yüzden
Evet hamile değilsiniz

Back