Yerleşme kanaması

elif k

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
2
0
24
Kızlarım merhaba yardımınıza ihtiyacım var
yumurtlamadan 1 gün sonra adetime 12 gün kala bir kanama yaşadım hala devam ediyor bugün 3. gün çok koyu renk bordoya yakın ve yerleşme kanaması gibi lekenme değil
Zaman zaman azalıyor zaman zaman yoğun bi şekilde akıyor korkuyorum acaba yerleşme kanaması olabilir mi hamile olma ihtimalim var mı

yumurtlamadan 1 gün sonra adetime 12 gün kala bir kanama yaşadım hala devam ediyor bugün 3. gün çok koyu renk bordoya yakın ve yerleşme kanaması gibi lekenme değil
Zaman zaman azalıyor zaman zaman yoğun bi şekilde akıyor korkuyorum acaba yerleşme kanaması olabilir mi hamile olma ihtimalim var mı
Selam . Bazı kadınlar yumurtlama zamanı kanama yaşayabilir

Merhaba çatlatma iğnesi oldum iğnenin 10.günü dün sabah idrardan sonra peçeteye pembe sulu akıntı kan geldi ama bir iki damla değil biraz daha fazlaydı 2 saat sonra tekrar idrar yaptığımda daha az geldi birdaha kesildi. Yerleşme kanaması olabilir mi. Bu arada iğnenin etkisi 8.gün falan geçti test yaparak kontrol ettim sürekli

Reglim 3 gun gecikti. Beta yaptirdim pozitif cikti. Hic bir kanamam olmadi sadece akintim var. Kisiye gore degisiyor. Burdan sorup kararsiz kalacagina hemen bir doktora gorunmelisin canim. Herkesin gebelik hikayesi farkli ilerliyor genele gore kendini eksik hissetme :)

Merhaba çatlatma iğnesi oldum iğnenin 10.günü dün sabah idrardan sonra peçeteye pembe sulu akıntı kan geldi ama bir iki damla değil biraz daha fazlaydı 2 saat sonra tekrar idrar yaptığımda daha az geldi birdaha kesildi. Yerleşme kanaması olabilir mi. Bu arada iğnenin etkisi 8.gün falan geçti test yaparak kontrol ettim sürekli
Kan verin dicem ama eğer ona üşeniyorsanız 1-2 gün bekleyip Erken gebelik testi yapın yerleşmeyse çıkar ama değilse çatlamadan 14 gün sonra regl olunuyor zaten

Kan verin dicem ama eğer ona üşeniyorsanız 1-2 gün bekleyip Erken gebelik testi yapın yerleşmeyse çıkar ama değilse çatlamadan 14 gün sonra regl olunuyor zaten

Benim açtığım konuya da cevap verir misiniz lütfen rica ediyorum 🙏🏼

Erken gebelik yaptım doctor days marka silik çizgi çıktı fakat bu marka için yalancı pozitif çok çıkartıyor diyenler var emin olamadım. En kötü bir iki gün daha bekler kan veririm teşekkürler 🙏

Erken gebelik yaptım doctor days marka silik çizgi çıktı fakat bu marka için yalancı pozitif çok çıkartıyor diyenler var emin olamadım. En kötü bir iki gün daha bekler kan veririm teşekkürler 🙏
Size şöyle söyliyim Predictor marka güvenilir diye ben hep onu kullanıyordum baya da pahalıydı eczanelerde, her seferinde de doğru sonuç çıkarıyordu ta ki geçen ay pozitif görene kadar, silik pozitif gördüm önce korktum ama sonra heyecan yaptık ve ben 2 gün sonra adet oldum😄 bu heyecanı yaşayınca 2.çocuk fikrine ısındık ama şüphelendiğim an kan vermeyi düşünüyorum testler artık çok yanıltıcı

Gerçekten çok doğru söylediniz, silik çizgi çıkartarak herkesi umitlendiriyor bu testler. Kesin sonuç için en iyisi kan verip durumu kesinleştirmek olacak 🙏

X