- 2 Haziran 2022
- 151
- 31
- 30
- Konu Sahibi Durudurusen
İlk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşadım 5 yaşında kızım var bu ay da beta hcg şimdilik sağlıklı ilerliyor , illa yerleşme kanaması olmak zorunda mı adetime bir gün var bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasıl bir kanama oldu sende bende adet günü oldu böyle mukuslu pembe kahve renklerinde beta 75
Canım benim kızımda 6 yıl önceydi gebeliğim çok hatırlamıyorum ama bir iki damla kahverengi lekeydi. Bu gebeliğimde öyle bişey yaşamadım mesela .Canım nasıl bir kanama oldu sende bende adet günü oldu böyle mukuslu pembe kahve renklerinde beta 75
Anladım bendeki problem çamaşırs gelmiyor idrarla beraber geliyorCanım benim kızımda 6 yıl önceydi gebeliğim çok hatırlamıyorum ama bir iki damla kahverengi lekeydi. Bu gebeliğimde öyle bişey yaşamadım mesela .
Aynısını bende dün yaşadım adet günümdü ilk açık pembe peçeteye silinen akıntı geldi sonra çok koyu kahverengi oldu çamaşırıma bulaşan şimdi de yine çok açık pembe var silinti gibi gebelik düşünüyorduk bizde adet günümde bunu yaşadımCanım nasıl bir kanama oldu sende bende adet günü oldu böyle mukuslu pembe kahve renklerinde beta 75
Siz hamike misüniz idrar testi yaptınız mı ne çıktıCanım nasıl bir kanama oldu sende bende adet günü oldu böyle mukuslu pembe kahve renklerinde beta 75
Evet hamiletim beta hcg 75 çıktı idrarda pozitif cıktı ama 2. Kez tekrar beta hcg baktırıcam bugun artışı önemliymişSiz hamike misüniz idrar testi yaptınız mı ne çıktı
Ben adet oldum :) nasip böyleymiş demek ki Rabbimin nasip edeceği zaman bu ay değilmiş. Sizi tebrik ederim inşallah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin RabbimEvet hamiletim beta hcg 75 çıktı idrarda pozitif cıktı ama 2. Kez tekrar beta hcg baktırıcam bugun artışı önemliymiş
Geçmiş olsun bir daha ki aya rabbim nasip edet inşallah amin canım sağolBen adet oldum :) nasip böyleymiş demek ki Rabbimin nasip edeceği zaman bu ay değilmiş. Sizi tebrik ederim inşallah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Merhaba iyi akşamlar bende artimed test yaptım erken gebelik bu şekilde cıktı reglme şimdi 2 gün var bugün iç çamaşırımda 2 3 damla Kahverengi kan gördüm yerleşme kanaması olabilir mi sizinde öyleymiş yaCanım benim kızımda 6 yıl önceydi gebeliğim çok hatırlamıyorum ama bir iki damla kahverengi lekeydi. Bu gebeliğimde öyle bişey yaşamadım mesela .
Merhaba iyi akşamlar bende artimed test yaptım erken gebelik bu şekilde cıktı reglme şimdi 2 gün var bugün iç çamaşırımda 2 3 damla Kahverengi kan gördüm yerleşme kanaması olabilir mi sizinde öyleymiş ya
Erken gebelik testini lekeden önce yapmıştım çıktı çizgi teste göre var görünüyor sizde lekelenme oldu muBence üzgünüm ama yok olsa erken gebelik testinde belli olur ama umarım vardır çünkü bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum çok zor beklemek
2 gün var şuanAdetinize kaç gün var peki