Yerleşme kanaması

Durudurusen

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
151
31
30
İlk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşadım 5 yaşında kızım var bu ay da beta hcg şimdilik sağlıklı ilerliyor , illa yerleşme kanaması olmak zorunda mı adetime bir gün var bugün

Canım nasıl bir kanama oldu sende bende adet günü oldu böyle mukuslu pembe kahve renklerinde beta 75
Canım benim kızımda 6 yıl önceydi gebeliğim çok hatırlamıyorum ama bir iki damla kahverengi lekeydi. Bu gebeliğimde öyle bişey yaşamadım mesela .

Merhaba çatlatma iğnesi oldum iğnenin 10.günü dün sabah idrardan sonra peçeteye pembe sulu akıntı kan geldi ama bir iki damla değil biraz daha fazlaydı 2 saat sonra tekrar idrar yaptığımda daha az geldi birdaha kesildi. Yerleşme kanaması olabilir mi. Bu arada iğnenin etkisi 8.gün falan geçti test yaparak kontrol ettim sürekli

Canım nasıl bir kanama oldu sende bende adet günü oldu böyle mukuslu pembe kahve renklerinde beta 75
Aynısını bende dün yaşadım adet günümdü ilk açık pembe peçeteye silinen akıntı geldi sonra çok koyu kahverengi oldu çamaşırıma bulaşan şimdi de yine çok açık pembe var silinti gibi gebelik düşünüyorduk bizde adet günümde bunu yaşadım

Evet hamiletim beta hcg 75 çıktı idrarda pozitif cıktı ama 2. Kez tekrar beta hcg baktırıcam bugun artışı önemliymiş
Ben adet oldum :) nasip böyleymiş demek ki Rabbimin nasip edeceği zaman bu ay değilmiş. Sizi tebrik ederim inşallah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Canım benim kızımda 6 yıl önceydi gebeliğim çok hatırlamıyorum ama bir iki damla kahverengi lekeydi. Bu gebeliğimde öyle bişey yaşamadım mesela .
Merhaba iyi akşamlar bende artimed test yaptım erken gebelik bu şekilde cıktı reglme şimdi 2 gün var bugün iç çamaşırımda 2 3 damla Kahverengi kan gördüm yerleşme kanaması olabilir mi sizinde öyleymiş ya

Eklentiler

• E7E78DE9-953F-4834-B9D9-354461BD8C41.jpeg
    E7E78DE9-953F-4834-B9D9-354461BD8C41.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 19
Bence üzgünüm ama yok olsa erken gebelik testinde belli olur ama umarım vardır çünkü bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum çok zor beklemek

Bence üzgünüm ama yok olsa erken gebelik testinde belli olur ama umarım vardır çünkü bende şuan aynı şeyleri yaşıyorum çok zor beklemek
Erken gebelik testini lekeden önce yapmıştım çıktı çizgi teste göre var görünüyor sizde lekelenme oldu mu

Evet bende iki gündür aynı durumu yaşıyorum az önce doktoruma mesaj attım yarın gidip baktırmayı düşünüyorum bende beş aylık evliyim başından beri istiyoruz ama olmuyor hiçbir sıkıntı olmamasına ragmen

Bu akşam yaptığım test pozitif çıktı benimde aklım karıştı

Eklentiler

• IMG_20241120_200632.jpg
    IMG_20241120_200632.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 16
X