T Tirem Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2023 101 32 21 15 Ağustos 2024 Konu Sahibi Tirem #1 Reglimin gecikmesinin 2. Günü az önce böyle kanama gibi bişey geldi silince devamı gelir mi bilmiyorum yerleşme kanaması olabilir mi?
Reglimin gecikmesinin 2. Günü az önce böyle kanama gibi bişey geldi silince devamı gelir mi bilmiyorum yerleşme kanaması olabilir mi?
S sevimmmli Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 1.039 212 23 25 Ağustos 2024 Konu Sahibi Tirem #2 Tirem .!.: Reglimin gecikmesinin 2. Günü az önce böyle kanama gibi bişey geldi silince devamı gelir mi bilmiyorum yerleşme kanaması olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu sonuçta ne oldu?
Tirem .!.: Reglimin gecikmesinin 2. Günü az önce böyle kanama gibi bişey geldi silince devamı gelir mi bilmiyorum yerleşme kanaması olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu sonuçta ne oldu?
T Tirem Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2023 101 32 21 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi Tirem #3 sevimmmli .!.: Bu sonuçta ne oldu? Genişletmek için tıkla... Regl oldum canım
gelengiden Guru Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 5.566 20.901 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi Tirem #4 Bildiğin kanama başlangıcı bu nasıl yerleşme kanaması olarak adlandırabildiniz? Görsele de rahatsız edici görsel yazmanız gerekiyordu hiç hoş değil. Geçmiş olsun.
Bildiğin kanama başlangıcı bu nasıl yerleşme kanaması olarak adlandırabildiniz? Görsele de rahatsız edici görsel yazmanız gerekiyordu hiç hoş değil. Geçmiş olsun.
T Tirem Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2023 101 32 21 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi Tirem #5 gelengiden .!.: Bildiğin kanama başlangıcı bu nasıl yerleşme kanaması olarak adlandırabildiniz? Görsele de rahatsız edici görsel yazmanız gerekiyordu hiç hoş değil. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... O anın şeyi ile düşünemiyor insan ve ilk defa başıma geldi. Teşekkür ederim
gelengiden .!.: Bildiğin kanama başlangıcı bu nasıl yerleşme kanaması olarak adlandırabildiniz? Görsele de rahatsız edici görsel yazmanız gerekiyordu hiç hoş değil. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... O anın şeyi ile düşünemiyor insan ve ilk defa başıma geldi. Teşekkür ederim