Yerleşme kanaması

Moonsky

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
106
23
27
Merhaba arkadaşlar. En son 14 temmuzda regl oldum. 24-26-28 temmuzda da korunmasız ilişki yaşadık eşimle. Bugün kahverengi çamur gibi leke geldi. Peçeteye de pembelik geliyor. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi bu kadar erken mümkün mü? Bu arada daha önce hiç böyle ara kanama tarzı bir şey yaşamadım

Henüz çok erken. Cinsel ilişkiden en az 10-12 gün sonra belli olabilir diyorlar önce kanda sonra idrarda belli olduğu için bazen idrarda bile hemen belli olmaz. Adetinize 3-4 gün kala erken gebelik testiyle çıkar belki

Merhaba arkadaşlar. En son 14 temmuzda regl oldum. 24-26-28 temmuzda da korunmasız ilişki yaşadık eşimle. Bugün kahverengi çamur gibi leke geldi. Peçeteye de pembelik geliyor. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi bu kadar erken mümkün mü? Bu arada daha önce hiç böyle ara kanama tarzı bir şey yaşamadım
merhaba erken belli olduğu oluyor bende erken yaşamıştım

Muhtemelen yumurtlama kanaması yaşıyorsunuz. Değerlendirin bugünleri

İlk defa böyle bir şey yaşadım o yüzden sormak istedim yumurtlama kanaması normal bir şey mi

Herkese merhaba 18 temmuzda birlikteliğim oldu 23 24 25 temmuzda ara kanama tarzında kanamam oldu biraz kasık ağrısı da vardı bugün hiçbiri olmadı sadece biraz halsizlik var 23 ünden itibaren 4 tane gebelik testi yaptım negatif çıktı hamile miyim acaba olmak istemiyorum ama bu kanamalar yerleşme kanaması olabilir mi 25 temmuzda kanamayla birlikte ufacık parçada geldi yarın regl olmam lazım ama 3 gündür de koyu kahverengi kan geliyor az ağrım da oluyor hamilelik ihtimali var mı

X