Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bugün regl günüm sabah namazı gibi kalktığımda açık tonlarda pembe kanama vardı hafif bi iki damla pedin ortası hafif dolmuş kahverengi olmuş ped pembelikten çıkmış hamilelik bekliyordum yani karnımda hafif kramplar var
Kızlar bugün regl günüm sabah namazı gibi kalktığımda açık tonlarda pembe kanama vardı hafif bi iki damla pedin ortası hafif dolmuş kahverengi olmuş ped pembelikten çıkmış hamilelik bekliyordum yani karnımda hafif kramplar var
Regl günü banada olmuştu lekelenme pempelik geldi bidaha da gelmedi ağrınız varmı bende ağrısız olmuştu inşallah vardır test yapın bence bizede haber verin
Regl günü banada olmuştu lekelenme pempelik geldi bidaha da gelmedi ağrınız varmı bende ağrısız olmuştu inşallah vardır test yapın bence bizede haber verin
Regle dair belirtim yok midem çok bulandı karnımda da hafif hafif kramplar var. İnşallah teşekkür ederim. Yarına kadar beklemek istiyorum devamı gelirse diye içim içimi yiyor test yapmamak için