Yerleşme kanaması

nurcicekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
496
844
29
Merhaba, sanırım 8 aralıktı adet oldum 1 hafta normal adet 1 hafta lekelenme olarak devam etti bi kaç gün bişey yoktu 2 gündür yine pembe leke var bunun sebebi ne yani hamilelik çıkıyor internette ama yani spiral böyle bişey mümkün değil benim şüphem kist falan mı var yerleşme kanaması nasıl oluyor ki böyle bişey değildir sanırım

Bu kadar uzun lekelenme oldu ise bir kadın doğum uzmanına danışmanız daha faydalı olur. Kist veya başka bir şeyden kaynaklı olabilir dediğiniz gibi. Biz buradan sadece tahmin edebiliriz, doktor tehşis koyar. Ultrasonla bakılıp, muayene olmanız gerekiyor. Spiralle korunuyorsanız da gebelik imkansız değil ama ihtimal düşük. İlk defa mı adet bitiminde böyle uzun süre lekelenme yaşadınız acaba?

Evet hem ilk defa uzun lekelenme yaşadım . Hemde genelde kahveremgi olur ya o da değil pembe ilk kez oldu

Bu kadar uzun lekelenme oldu ise bir kadın doğum uzmanına danışmanız daha faydalı olur. Kist veya başka bir şeyden kaynaklı olabilir dediğiniz gibi. Biz buradan sadece tahmin edebiliriz, doktor tehşis koyar. Ultrasonla bakılıp, muayene olmanız gerekiyor. Spiralle korunuyorsanız da gebelik imkansız değil ama ihtimal düşük. İlk defa mı adet bitiminde böyle uzun süre lekelenme yaşadınız acaba?
kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)

kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim yumurtlamanın 13. günü bugün. bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)
İnşallah rabbim isteyene versin. Duaların kabul olur inşallah

Hayırlısıyla güzel haberleri alırsınız inşallah:)

Benimde gebelik değilmiş dahiliye ye kan tahlili yaptırmıştım vitaminlerime baktırmak için oradan baktı da ciddi kan eksikliğim var yine kadın hastalıklarına yönlendirdi mutlaka git diye

X