Yerleşme Kanaması

Paw Lover

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2023
286
81
18
Merhaba herkese, 2 aydır bebek istiyoruz. Adet günüm bugün ve düzenli olurum. Olduğumda da 2 3 ve 4 gün çok fazla kanamam olur. 3 gündür az şekilde leke geliyor. Çok araştırdım her yerde farklı bir şey yazıyor 48 saat sürer yazıyor baska yerse 6 gün sürdü hamileyim yazan var. Kanama bittikten 5 gün sonra test yapın yazıyor. Lekelenmem kahve rengi şeklinde peceteye geliyor sadece idrarda yok. Aynı durumu yaşayan var mı ? Bilgi verirseniz çok sevinirim

Açık pembe veya kahve renk pedi doldurmayacak şekilde olur ama şu kadar sürer mi bilmiyorum düşük tehlikesi olursa uzun sürüyor diye biliyorum kan verin bence

Test yaptım şimdi nega
Açık pembe veya kahve renk pedi doldurmayacak şekilde olur ama şu kadar sürer mi bilmiyorum düşük tehlikesi olursa uzun sürüyor diye biliyorum kan verin bence
Test yaptım negatif çıktı ve bugün tam olarak adet oldum. Daha önce hiç yaşamadım ama ara kanama oldu sanırım

Bir kaç güne adet olursunuz.
Yerleşme böyle günlerce olmaz sanırım

Evet bugün oldum. Daha önce hiç ara kanama yasamamıstım direk adet olurdum umutlandım ama nasip olmadı

Geçmiş olsun.
Bende senelerdir beklediğim için ezberledim maalesef artık.
Allahım isteyen her kadına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…