Eğer gebelik varsa şuan çıkar 16 gün geçmil üstündenKızlar 27 Ağustosta korunmasız beraberlik oldu 31’inde regl olmam gerekirken 7eylülde oldum. İlk iki gün biraz yoğun gibiydi ilk gün ağrılıydı hatta ama üçüncü ve dördüncü gün sadece peçeteye sildikçe hafif geldi ve kahverengileşmişti. Bu gün beşinci gün ama bitti neredeyse normalde yedi gün sürer. Ve dünden beri de gün içerisinde bulantım oluyor ara ara. Bu şekilde üstüne görme olur mu ve ne zaman idrar testi yapılmalı
Mutlaka kan verdir en azindan kafan rahat olurKızlar 27 Ağustosta korunmasız beraberlik oldu 31’inde regl olmam gerekirken 7eylülde oldum. İlk iki gün biraz yoğun gibiydi ilk gün ağrılıydı hatta ama üçüncü ve dördüncü gün sadece peçeteye sildikçe hafif geldi ve kahverengileşmişti. Bu gün beşinci gün ama bitti neredeyse normalde yedi gün sürer. Ve dünden beri de gün içerisinde bulantım oluyor ara ara. Bu şekilde üstüne görme olur mu ve ne zaman idrar testi yapılmalı
Demin artımed kaset test yaptım tek çizgi çıktı,kan vermeme gerek kaldı mı sizceMutlaka kan verdir en azindan kafan rahat olur
Cok üzgünüm,bence gerek kalmadi..Demin artımed kaset test yaptım tek çizgi çıktı,kan vermeme gerek kaldı mı sizce
Tamamdır o zaman bence deCok üzgünüm,bence gerek kalmadi..
Eğer gebelik varsa şuan çıkar 16 gün geçmil üstünden
sizce silik çizgi var mıMutlaka kan verdir en azindan kafan rahat olur
Ben hayalet çizgi görüyorum kuruma çizgisi değilse düşük beta hormonundan olabilir testin kaçıncı dakikası?
Beş dakika falan olmuştu bir daha bakayım dedim ve ikinci çizgiyi görür gibi oldum bendeBen hayalet çizgi görüyorum kuruma çizgisi değilse düşük beta hormonundan olabilir testin kaçıncı dakikası?
Kaset test buBaska test varsa tekratlamanı öneririm bu erken gebelik testimi kaset testmi?
Bence tekrarla var gibiBeş dakika falan olmuştu bir daha bakayım dedim ve ikinci çizgiyi görür gibi oldum bende
çok heyecanlandım bende yarın erken gebelik testi alayım hemenBence tekrarla var ettim şuan yarın artık erken gebelik testi alayım