Yerleşme kanaması

rmseren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
81
20
Kızlar 27 Ağustosta korunmasız beraberlik oldu 31’inde regl olmam gerekirken 7eylülde oldum. İlk iki gün biraz yoğun gibiydi ilk gün ağrılıydı hatta ama üçüncü ve dördüncü gün sadece peçeteye sildikçe hafif geldi ve kahverengileşmişti. Bu gün beşinci gün ama bitti neredeyse normalde yedi gün sürer. Ve dünden beri de gün içerisinde bulantım oluyor ara ara. Bu şekilde üstüne görme olur mu ve ne zaman idrar testi yapılmalı

Kızlar 27 Ağustosta korunmasız beraberlik oldu 31’inde regl olmam gerekirken 7eylülde oldum. İlk iki gün biraz yoğun gibiydi ilk gün ağrılıydı hatta ama üçüncü ve dördüncü gün sadece peçeteye sildikçe hafif geldi ve kahverengileşmişti. Bu gün beşinci gün ama bitti neredeyse normalde yedi gün sürer. Ve dünden beri de gün içerisinde bulantım oluyor ara ara. Bu şekilde üstüne görme olur mu ve ne zaman idrar testi yapılmalı
Eğer gebelik varsa şuan çıkar 16 gün geçmil üstünden

Mutlaka kan verdir en azindan kafan rahat olur

58B2FB61-09E4-4AD8-BE7F-89E1E305A8EE.jpeg

Eğer gebelik varsa şuan çıkar 16 gün geçmil üstünden

Mutlaka kan verdir en azindan kafan rahat olur
sizce silik çizgi var mı

Ben bile heycanlandım burdan 😂 geç döllenme olmuş olabilir beta 5-10 arası çizgiler hep böyle kanda bile 400leri görmeden kıpkırmızı çizgi olmuyor zaten. Hiçbişey olmayıp kuruma çizgiside olabilir ama ben en az 7-8 test yaptım bukadar bile çıkmadı bide erken gebelik testleri daha hassas olmasına rağmen ikinci çizgi böyle çıkıyor insanlarda hep. Heveslendirmek istemiyorum ama ben bile heveslendim🥰

X