• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

evaygl

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
52
43
3
31
Merhaba kızlar ben 7 haftalık hamileyim ( kalp atışını duydum ) ama az önce tuvalete gittim ve peçeteye çok az pembemsi bir renk geldi :( yerleşme kanaması ne zaman olur bu haftalarda görülür mü ?

Merhaba kızlar ben 7 haftalık hamileyim ( kalp atışını duydum ) ama az önce tuvalete gittim ve peçeteye çok az pembemsi bir renk geldi :KK43: yerleşme kanaması ne zaman olur bu haftalarda görülür mü ?
Ben 8. Haftamda 3. Kez yaşamıştım çok açık pembemsi doktorum bol su iç yürüyüş yap demişti geçti birkaç kereden sonra ama doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim

Ben 8. Haftamda 3. Kez yaşamıştım çok açık pembemsi doktorum bol su iç yürüyüş yap demişti geçti birkaç kereden sonra ama doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim
Teşekkür ederim cevabınız için :) yaa su içme konusu çok canımı sıkıyor cidden aklıma geldikce içiyorum :( ve mağazada çalışıyorum genelde yürüme hareket halindeyim ama insan tedirgin oluyor ister istemez :(

Teşekkür ederim cevabınız için :) yaa su içme konusu çok canımı sıkıyor cidden aklıma geldikce içiyorum :KK43: ve mağazada çalışıyorum genelde yürüme hareket halindeyim ama insan tedirgin oluyor ister istemez :KK43:
Tabiki bu normal tedirgin olmak ama dediğim gibi doktorunuza görünün yine de yerleşmedir umarım

yerleşme kanaması adı üzerinde yumurta rahme yerleşirken olur yani 4 haftalık civarıyken. belki sizde rahim içinde kanama bölgeleri mevcuttu. ultrasondan görülmeden net bir şey doktor da söyleyemez diye düşünüyorum. bende 4 haftadan 6 haftaya kadar hafif kahverengimsi/pembemsi akıntı olmuştu sonra düşükle sonuçlandı. kimyasal gebelikti. umarım sizin gebeliğiniz sorunsuz şekilde ilerler.

yerleşme kanaması adı üzerinde yumurta rahme yerleşirken olur yani 4 haftalık civarıyken. belki sizde rahim içinde kanama bölgeleri mevcuttu. ultrasondan görülmeden net bir şey doktor da söyleyemez diye düşünüyorum. bende 4 haftadan 6 haftaya kadar hafif kahverengimsi/pembemsi akıntı olmuştu sonra düşükle sonuçlandı. kimyasal gebelikti. umarım sizin gebeliğiniz sorunsuz şekilde ilerler.
Allah tezzzz zamanda hayırlı evlat nasip etsin size bize hepimize insallah amin
Peki o 2 hafta doktor ne dedi size?

Allah tezzzz zamanda hayırlı evlat nasip etsin size bize hepimize insallah amin
Peki o 2 hafta doktor ne dedi size?
her şey yolunda dedi en üzücü tarafı da o. beklemiyordum ve kendimi hazırlamamıştım. şu an 33 haftalık hamileyim sıkıntısız şekilde geçiyor ama o düşüğü atlatmak gerçekten çok zor oluyor. düşmanımın başına gelmesin.

Ben 1.5 sene önce parsiyel mol gebelik yaşadım ilk gebeliğimdi ve o zaman çok fazla kanamam vardı ha bitti ha bitecek derken maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım 7 haftalıktı. Şuan da ister istemez kafama takılıyor her tuvalete gitmemde peçeteyle kontrol ediyorum takıntı oldu ben de . Ama o kanama da aslında akıntı gibiydi açık pembe sonra dedim sakin ol 😂 daha da gelmedi çok şükür ama tabii yine gideceğim doktara öylece bırakmam :) sana da çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize ❤️❤️

Ben 1.5 sene önce parsiyel mol gebelik yaşadım ilk gebeliğimdi ve o zaman çok fazla kanamam vardı ha bitti ha bitecek derken maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım 7 haftalıktı. Şuan da ister istemez kafama takılıyor her tuvalete gitmemde peçeteyle kontrol ediyorum takıntı oldu ben de . Ama o kanama da aslında akıntı gibiydi açık pembe sonra dedim sakin ol 😂 daha da gelmedi çok şükür ama tabii yine gideceğim doktara öylece bırakmam :) sana da çok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize ❤️❤️
kafaya takma bende de oluyor 1 sene önce yaşadığım düşüğün travması hala var. 33 haftalık hamileliğimde hep tuvalet kağıdıyla kontrol ettim hala kurtulamadım etkisinden. peçeteye silince gelecek mi şudur budur diye. ilk aylar daha da zordu. gerçekten kolay değil hamilelik, insanlar ne kadar basitleştirmeye çalışsa da bence bir kadın için en zor zamanlar.

kafaya takma bende de oluyor 1 sene önce yaşadığım düşüğün travması hala var. 33 haftalık hamileliğimde hep tuvalet kağıdıyla kontrol ettim hala kurtulamadım etkisinden. peçeteye silince gelecek mi şudur budur diye. ilk aylar daha da zordu. gerçekten kolay değil hamilelik, insanlar ne kadar basitleştirmeye çalışsa da bence bir kadın için en zor zamanlar.
Anne olmak çok farklı bebek rahime düştüğü an zaten dünya değişiyor. Yememiz gezmemiz giymemiz her şey ona göre oluyor. Vallahi basit değil evlat sonuçta ya bişey yaparsam ya benim yüzümden olursa gibi düşüncelere giriyoruz. Hepsi Allah a emanet İnşAllah ben de senin gibi 33 haftamı görürüm 🥰🥰

Kızlar Ocak 23de transfer oldum 7 Şubat günü negatif gördük. 2 regl geçti üstünden en son Mart'ta doktora gittiğimde basit kist çıktı kendiliğinden gider dedi.ayni zamanda o gün dahiliye doktoruna gidip kilo veremediğini söyledim FSH biraz yüksek çıktı eutrox verdi 25 mg şekerim sınırdaymıs matofin diye bir ilaç verdi tabi bunları ben 15 gün anca düzenli kullandım ramazan girdiğinden beri kullanmıyorum zaten neyse 1 nisa bugün regl olmam gerekiyordu ama 3 gün önce çok az lekelenmem.oldu regl oluyorum sandım daha sonra yok oldu bir gün geçti birşey yok dün yine aynı hafif hafif peceteye silince gelen lekeler oluyor bugün regl günüm gelen giden hicbirseyy yok sadece bel ağrım var bazen de kasığım batıyor ama adet ağrısı değil eminim sizce yerleşme kanaması oluyor olabilir mi 6 yıllık evliyim uzun zamandır bekliyoruz ama ümitlenmekde istemiyorm ama bilirsiniz ki icimizd hep bı acaba mi sevinci. Bu arada kullandığım ilaçlar adet gecikmesi yapmıyormus daha da düzenliyormus onuda araştırdım

Kızlar Ocak 23de transfer oldum 7 Şubat günü negatif gördük. 2 regl geçti üstünden en son Mart'ta doktora gittiğimde basit kist çıktı kendiliğinden gider dedi.ayni zamanda o gün dahiliye doktoruna gidip kilo veremediğini söyledim FSH biraz yüksek çıktı eutrox verdi 25 mg şekerim sınırdaymıs matofin diye bir ilaç verdi tabi bunları ben 15 gün anca düzenli kullandım ramazan girdiğinden beri kullanmıyorum zaten neyse 1 nisa bugün regl olmam gerekiyordu ama 3 gün önce çok az lekelenmem.oldu regl oluyorum sandım daha sonra yok oldu bir gün geçti birşey yok dün yine aynı hafif hafif peceteye silince gelen lekeler oluyor bugün regl günüm gelen giden hicbirseyy yok sadece bel ağrım var bazen de kasığım batıyor ama adet ağrısı değil eminim sizce yerleşme kanaması oluyor olabilir mi 6 yıllık evliyim uzun zamandır bekliyoruz ama ümitlenmekde istemiyorm ama bilirsiniz ki icimizd hep bı acaba mi sevinci. Bu arada kullandığım ilaçlar adet gecikmesi yapmıyormus daha da düzenliyormus onuda araştırdım
1-2 güne regliniz başlar

Öncelikle çok geçmiş olsun canım . İlaçlar regli gecikmesi yapmıyorsa İnşaAllah hamilesindir. Bel ağrısı kasık batması bende de olmuştu kanama da belki yerleşme kanamasıdır. İster istemez ümitleniyor insan Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Sen içini ferah tut gecikiyorsa güzelleşiyordur 🥰 hiç ummadığın anda gelir. Benim yakın arkadaşım çok uğraştı 5 yıl falan sonrasında hiç bir müdahale yapmadan doğal yolla oldu bebişi. Senin de vardır test yap biraz daha bekle güzel haberler ver bizlere İnşaAllah ❤️

Back