• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

oylesinebihesap

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
11
0
6
22
acaba yerleşme kanaması bittikten bir kaç gun sonra tekrar başlar mı? ve ya lekelenme şeklinde 3 4 gün devam eder mi? benim 2 gün normal kanamam oldu agri kesici ictim kesildi kesildikten sonra yaklaşık 4 5 gündür de lekelenmelerim var? hamile değilimdir di mi? ertesi gun hapi da kullanmistim ondan kaynakli olabilir mi bu kanamalar

acaba yerleşme kanaması bittikten bir kaç gun sonra tekrar başlar mı? ve ya lekelenme şeklinde 3 4 gün devam eder mi? benim 2 gün normal kanamam oldu agri kesici ictim kesildi kesildikten sonra yaklaşık 4 5 gündür de lekelenmelerim var? hamile değilimdir di mi? ertesi gun hapi da kullanmistim ondan kaynakli olabilir mi bu kanamalar
Ertesi gün + ağrı kesici yüzünden parça parça kanamalar yaşayabilirsiniz. Gebelik değil.

Ertesi gün + ağrı kesici yüzünden parça parça kanamalar yaşayabilirsiniz. Gebelik
Ertesi gün + ağrı kesici yüzünden parça parça kanamalar yaşayabilirsiniz. Gebelik8 değil.
8 ocakta ertesi gün hapı kullandım 1 hafta sonra ara kanama yaşadım şubat ayında reglim 16 gün gecikti ve şubatın 16.sında regl oldum normal bir şekilde bu ayda reglim yine gecikti 1 hafta oldu gecikeli hap yüzünden günün değişti dediler 16.sında olurum diye bekledim fakat yine olmadım sizce sebebi nedir reglim bittikten sonra da korunarak yumurtalama günleri dışında 2 ayrı gün ilişki yaşadım ama hiç bir sıkıntı çıkmamıştı

Back