YERLEŞME KANAMASI ?

Hepinize selam öncelikle , yeni evliyim 6 aylık , 1 aydır korunmasız olarak ilişki yaşıyoruz , yumurtlama gününde de birlikteliğimiz oldu . ,yumurtlama günümün in üzerinden 3 gün geçti testim negatif çıktı fakat göğüslerimde ciddi derecede büyüme şişlik var . Regl günüme 13 gün var şuan itibariyle fakat sancılı bir regl olacakmışım gibi ağrı ve hafif olacak şekilde çok ağrılı değil ; bel ağrısı yaşıyorum . sizce hamile miyim daha çok erken olduğı için testte çıkmamış olabilir mi ? tecrübesi olanlar cevap verebilir mi ?

29 EYLÜL 2022

Yumurtlama üzerinden 7 gün geçti regl e 7 gün kaldı ve bugün sabahtan beri mide bulantım ve böyle ağzınıza acı su gibi gelme durumu olur ya onu yaşıyorum . sabah kepekli ekmekten tost yaptım yedim yani her sabah bu şekilde yapıyorum yağsız ,,,o midemi bulandıramaz . Aç miyim dye midem bulanıyor demiştim fakat açlıktan değil hala devam ediyor çünkü . Ayrıca karnımdaki sancılı ağrı ve bel ağrısı artmış durumda ne yapmalıyım kan testi verirsem çıkar mı yoksa gecikme mi beklemeliyim

30 EYLÜL CUMA

dün akşamdan beri yoğun bir bel ağrısı yaşıyorım ve bu kez sol kasığımda çok ağrı var
Ayrıca dün akşam böyle kahverengimsi bir kaç minik parça geldi ve akıntım çok yoğundu . Bu sabah uyandığımda ise çamaşırımda pembe 2 damla gördüm . Çok afedersiniz ancak peçeteyle sildiğimde pespembe bir leke vardı + yoğun bir akıntı , çok halsizim , mide bulantım var . Test bugün mü yapmalıyım
Test yaptınız mı sonuç ne acaba?