Yerleşme kanaması

Uyeadinibulamadim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2022
2
0
25
Gecen ay temmuz 16 da regl oldum ama normalde erken olmam gerekirdi gecikti 28 gunde bir oluyorum hep duzenlidir şaşmaz.1 hafta suruyor gecen ay 3 gun surdu ve bitti.bugunde cok hafif acik pembe kanamam var sizce sebebi nedir ? Esimle birlikte de olduk ama normalde hic kanamam olmaz tahris olacak bir durum olmadı sizce bu ne olabilir acik pembe kan ?

Yumurtlama kanamasi olabilir

Yerleşme kanaması da olabilir benim de sat 16 temmuz ben de genelde 28 günde bir olurum bat 13 14 Ağustos. Şu an 8 gün var bir hafta önce olabiliyo bence yerleşme kanaması yumurtlama da önemli tabi benim yumurtlama 28inde pik oldu 31inde çatlamıştı aynı tarih olduğunu varsayarsak yumurtlamadan da 6 gün geçmiş olur bebek yerlesiyo olabilir bence inşallah oyledir

Hanımlar tecrübelerinize ihtiyacım var iki haftadır korunmuyoruz ve 10 Ağustos adet günümdu. İki gün gecikmem oldu sabah saatlerinde test yaptım aradan pozitif gördüm 3 saat geçince hafif pıhtılı kanamam başladı bu durumu yaşayıp hamile olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…