Selam kızlar. 3 aydır gebelik düşünüyorum ilk denemiz kimyasal olmuştu ondan önce de bir dış gebeliğim var ikisi de leke ile kendini belli etmişti şimdi yine leke gördüm gün içinde birkaç kez ama sökülüp adete dönmedi bata 4 gün var predictor test yapıyorum negatif çıktı tüm testlerim. Yerleşme kanaması ile testleri negatif çıkan var mı aranızda dış gebelik ihtimalinden çok tedirginim ne yapmam gerektiğini bilemedim sabah gidip kan mı vermeli direkt gidip muayene mi olmalı sakin kalıp beklemeli mi ♀
Araştırdım tabiki araştırmaz olur muyum ikisininde bir sebebi yok kimyasal herkeste olabiliyormuş zatentejrarlamadığı sürece sorun yokmuş dış gebelikte şans diyin nasip diyin ne derseniz
Araştırdım tabiki araştırmaz olur muyum ikisininde bir sebebi yok kimyasal herkeste olabiliyormuş zatentejrarlamadığı sürece sorun yokmuş dış gebelikte şans diyin nasip diyin ne derseniz
Maalesef kan sonucum negatif çıktı adet düzensizliği oluştu sanırım ama rahatlamış oldum en azından tekrar eden bir durum söz konusu değil cevap verdiğiniz için teşekkür ederim