• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

seldahAnmm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
28
1
16
25
Merhaba ben
- En sonki cinsel ilişkimi 25 gün önce yaşadım
( mayıs 4 )
-10 gün gecikmem oldu ( 28 mayıs )
- içe boşalma olmadı
Ve doğum kontrol hapına nisandaki adet dönemimde başlamıştım bittirmiştim 10 gün sonra o zaman kanamam oldu kanamamın olduğu günden 5 gün sonra yani adetimin bittiş günü ben hapa geri başlamıştım
-Gecikmemin 10. Günü test yaptım negatif 5 test uyguladım erken gebelik testi negatif
Tarlusalı gecikmemin 1. Günü kullanmıştım 4 gün boyunca
Ve gecikmemin sadece 9. Gününde bi leke geldi ara ara sancım var gebelik çıksa çıkarmıydı bu leke yerleşme kanamasıysa neden bu kadar geç geldi cinsel ilişkim olalı 1 ay olmuş ve boşalma bile olmadı o kadarda hap kullandım bilgisi olan var mı sizce hamile miyim

Merhaba ben
( mayıs 4 )
- içe boşalma olmadı
Ve doğum kontrol hapına nisandaki adet dönemimde başlamıştım bittirmiştim 10 gün sonra o zaman kanamam oldu kanamamın olduğu günden 5 gün sonra yani adetimin bittiş günü ben hapa geri başlamıştım
-Gecikmemin 10. Günü test yaptım negatif 5 test uyguladım erken gebelik testi negatif
Ve gecikmemin sadece 9. Gününde bi leke geldi ara ara sancım var gebelik çıksa çıkarmıydı bu leke yerleşme kanamasıysa neden bu kadar geç geldi cinsel ilişkim olalı 1 ay olmuş ve boşalma bile olmadı o kadarda hap kullandım bilgisi olan var mı sizce hamile miyim
İçine boşalmadan nası hamile kalabilirsin aceba bir de doğum kontrol hapi kullanıyormussun

O zaman neden böyle gecikiyorum
İçtiğiniz haplardan. Haplar adet düzensizliği yapar erken ya da geç adet görürsünüz. Bir de stres adeti geciktirir. Ne kadar düşünürseniz o kadar gecikir hemde

Ayrıca en sonki ilişkim 25 gün önce dedim bi kere yaptım demedim bir kaç kere oldu ama hiç birinde içe boşalma olmadı
İçe boşalmadan hamile kalınmaz. Mucize gibi bir şey olur ayrıca 5 kere test yapmışssınız hamile kalmak o kadar kolay mı sanıyorsunu

Merhaba, birsey danışmak istiyorum. 9 aydır evliyiz ve bebis istiyoruz. En son adet tarihim 8 mayıs bat 8 haziran.23 Mayista yumurtlama gördüm ve iki gün üst üste değerlendirdik.26 ve 27 mayıs gibi iki gün üst üste sadece sabahları wc de iki damla kan geldi başkada gelmedi.Biliyorum yerlesme kanamasi bu kadar erken olmaz ama yinede bu şekilde başına gelen var mı acaba 🌸

Merhaba ben
( mayıs 4 )
- içe boşalma olmadı
İçine boşalmadan hamile kalamazsın tabi uzaylı falan değilsen 😂2. Si o haplara çok güvenme sürekli kullanıyorsun belli ki bi süre sonra etkisini kaybeder onlar üstelik kist e de neden olur sonra tedavi olcam diye uğraşırsın

Yaklaşık 10 aydır bebek istiyoruz. 3 ay önce ilk hamileligimi düşük yaptım.
Beklenen adet tarihim 8 haziran dı. Normalde en fazla 2 gün gecikir yada tam gününde gelir. Hiç erken gelmez. Ve çok yoğun kanama olur. 6-7 gün sürer.
3 haziran da kahve leke geldi ( beklenen adetimden 5 gün erken )
4 Haziran'da da kahve pembe
5 Haziran'da da peceteye silince gelen koyu kırmızı bordomsu leke
6 Haziran'da yine kahvemsi sarımsı leke geldi.
Ped bile koymadım. Adetim geliyo dedim bir türlü sökülmedi.
Bu günlerde Hiç ağrım olmadi en çok buna şaşırdım çünkü normalde baya ağrım olur. Sadece batmalar oldu arada.

Devamı gelmeyince 10 Haziran'da ( yani beklenen adet tarihinin 3 gün gecikmesi ve lekelenme bittikten 4 gün sonra ) şüphelenip kanda beta HCG test yaptırdım ama negatif.
Yerleşme kanaması olsaydı şimdiye kadar çıkmaz miydi ? Erken mi yapmışım ? Ne zaman test yapmam gerekir emin olmak için ? Burda herkesin hemen pozitif çıkmış o yüzden umutlanmak istemiyorum.
yaşayanlar veya bilgisi olan varsa kaç gün sonra kanda pozitif gördünüz ? Cevaplarsanız çok sevinirim

Back