Yerleşme kanaması

Poncigella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
24
9
31
Merhabalar, iyi akşamlar. Adetime 8 gün kala bi kaç damla kahverengi leke gördüm. ara ara lekelenme seklinde 4 gündür devam ediyor ve azaldı. İştahım açıldı, goguslerim agriyor, sırtım çok ağrıyor. Ve adetime 4 gün kaldı. Sizce yerlesme kanamasi olabilir mi ? Ayrıca covid geçiriyorum kan testine şuan gidemiyorum maalesef

Merhaba 4 gün süren yerleşme kanaması oldukla düşük ihtimal, aslını istersen yerleşme kanaması görülme sıklığı da oldukça düşüktür. Muhtemelen sökmekte zorlanan bir regl durumu var. Rabbim gönlünüzden geçeni tez zamanda versin inşallah 🙏🏻❤️

Pkolu olduğum için anlattığınız gibi arada ara kanama yaşıyorum...Yerleşme kanaması çok az görülüyor..Gebeliğimde görmüştüm..Kistik bir durumdan ötürü olabilir gibime geldi..
İnşallah tez zamanda müjdeli haberinizi alırsınız
:KK200:

Merhaba 4 gün süren yerleşme kanaması oldukla düşük ihtimal, aslını istersen yerleşme kanaması görülme sıklığı da oldukça düşüktür. Muhtemelen sökmekte zorlanan bir regl durumu var. Rabbim gönlünüzden geçeni tez zamanda versin inşallah 🙏🏻❤️
Teşekkür ederim aminnn inşallah 🙏 bende cift rahim var da normalde hamile De kalsam bi taraftan devam edecek ve kanamam normalde pihtilarla çok gelir. İlk defa böyle bisey yaşadım şaşkınım

Pkolu olduğum için anlattığınız gibi arada ara kanama yaşıyorum...Yerleşme kanaması çok az görülüyor..Gebeliğimde görmüştüm..Kistik bir durumdan ötürü olabilir gibime geldi..
İnşallah tez zamanda müjdeli haberinizi alırsınız
:KK200:
İnşallah çok teşekkür ederim en kısa zamanda kist ise baktiricam ❤

Bugün doktora gittim kist olabilir dedi. Sonra kese gördü dusuk yapıyor olabilirsin, boş gebelik olabilir yada gebe olabilirsin. Rahim agzinda kese var aşağıda duruyor dedi. Kan tahlili yapıldı bütün degerlerim çok güzel gebelik görünmüyor. AmA yarın yinede ultrasona alicaklar

Merhaba yerleşme kanaması bı damla olabilir yani bı kere görülüp bir daha görülmeye bilir mi

Merhaba yerleşme kanaması bı damla olabilir yani bı kere görülüp bir daha görülmeye bilir mi
Evet canım olabilir. Zaten sürekli bir kanama varsa gebelik açısından riskli olabilir. Yerleşme kanaması her kadında görülmez, görüldüğünde de rengi pembe ya da kahverengi miktarı da azdır diyor doktorlar. Rabbim gönlünden geçeni versin inşallah

Evet canım olabilir. Zaten sürekli bir kanama varsa gebelik açısından riskli olabilir. Yerleşme kanaması her kadında görülmez, görüldüğünde de rengi pembe ya da kahverengi miktarı da azdır diyor doktorlar. Rabbim gönlünden geçeni versin inşallah
Amin inşallah geçen ay çok belirtim vardı adet oldum bu ay neredeyse hiç yok bı hafta önce kasık ağrım vardı sırt ağrım var bir de aşırı uykum var hep bı kere leke gördüm bı hafta etti pembe renginde kasiklarimin agridigi gün

Amin inşallah geçen ay çok belirtim vardı adet oldum bu ay neredeyse hiç yok bı hafta önce kasık ağrım vardı sırt ağrım var bir de aşırı uykum var hep bı kere leke gördüm bı hafta etti pembe renginde kasiklarimin agridigi gün
Benim de gebelik öncesi her ay türlü belirtim olurdu sonra regl olur ağlardım ! Gebe kaldığım ay hiçbir belirtim olmadı, yalnızca regl beklediğim gün sabah başım döndü. Reglim 3 gün gecikince idrar testi yaptım öyle öğrendim ❤️

Benim de gebelik öncesi her ay türlü belirtim olurdu sonra regl olur ağlardım ! Gebe kaldığım ay hiçbir belirtim olmadı, yalnızca regl beklediğim gün sabah başım döndü. Reglim 3 gün gecikince idrar testi yaptım öyle öğrendim ❤️
Benim de ara ara baş dönmem var 😁

Kızlar reglime 2 gün var cok cok az kahverengi leke gordum arada kasıklara saplanan agrı var dün test yaptım negatifti yerlesme kanamasımı adetmı sizce

beklenen regl tarihime 4 gün var. 10 mayısta değerlendirmiştim. bugün acık pembe çok az bir leke gördüm iç çamaşırında. peçeteyle sildiğim zaman açık pembe bir leke geldi. idrardan sonra sildiğimde hiçbir akıntı yoktu.

yerleşme kanaması olabilir gibi geldi. yerleşme kanaması yaşadıktan kaç gün sonra test yaptınız? kaçıncı gün testte pozitif gördünüz?

Yerlesme kanamasi olabilir canım. Ama ben kanama yaşamadım ben adet tarihi günümde test yaptım pozitif çıktı. Bende çok uykusuzluk ve göğsümde damar belirginligi vardı ordan farkettim

Canım miktarı ve rengi süresi ne kadardi ayrıntılı tarif edebilir misin tam olarak aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım
benim reglden 3-4 gun once acik kahverengi sekilde başladı sadece peçeteye geliyordu silince ve birkaç gün içinde kesildi sonra tekrar başladı ve 6. haftaya kadar devam etti. aynı zamanda gebelik testi de yaptım pozitif çıktı kanda da idrarda da. 6 haftalık olduğu gün kanamam başladı ve kimyasal gebelik ve düşük oldu. o yüzden sizinki yerleşme kanaması mı yoksa kimyasal gebelik habercisi mi bilemiyorum. benimki kimyasal belirtisiymiş.

X