- 6 Mart 2022
- 37
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi Papatyam_gbu
-
Eşinizi dinleyin kan verin içiniz rahat eder .Merhabalar..
Kafayı yemek üzereyim
8 mart regli günümdü. 6 martta peçeteye pembe kan geldiğini gördüm. Hastalandım diye üzüldüm. Ped taktım ama akşama kadar pede damla bile geçmemiş. Araştırırken üstüne görme, yerleşme kanaması konularını buldum. Kanın rengi başta pembeydi. Bugün 4.günüm hala peçeteye bulaşıyor rengi kahverengi. Dayanamadım test yaptım hala az da olsa kanama geldiği için negatif çıktı hatta test bozuldu
İnternette 3 gün sürer diyor benim bugün 4. Günüm hala kahverengi kanamam var. Benim hastalığım da o kadar aşırı kanamalı ve ağrılı geçer ki.. Heveslendim bende hamile olabilirim diye.. Bugün de negatif i görünce eşimde inanma şunlara biraz da vakit geçsin hastaneye gideriz dedi ama benim içim durmuyor ki..
Şimdi size sorum benim gibi olupta hamile kaldığını öğrenen var mı.
4 günden fazla süren hamiş var mı.
Bir de kaç gün sonra test yapmayalım..
Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim
Bnm de geçen hafta perşembe kahverengi pembe akıntı şeklindeydi pazartesi bir iki damla kan geldi pazartesiden beri akıntı içinde kahverengi kırmızı gibi geliyor ilk defa başıma geliyor sizinde akıntı içinde gelen adete benzer bişey miydiBenimde yoğun koyu kırmızı gelmişti sonra kahveye döndü. Bende oldum diye gitmek istemedim ama gecikmenin 4. Günüydü sanırım eşimin ısrarıyla gidip kan vermiştim ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Bence sizde eşinizi dinleyin kan verin
Bnm de geçen hafta perşembe kahverengi pembe akıntı şeklindeydi pazartesi bir iki damla kan geldi pazartesiden beri akıntı içinde kahverengi kırmızı gibi geliyor ilk defa başıma geliyor sizinde akıntı içinde gelen adete benzer bişey miydi
Gelen akıüntıüfan snra yapmadım öncesinde yapmıüştım0 ama negatifYok akıntılı değildi ama herkesin farklı oluyor test yaptınız mı
Testi yenilediniz miMerhabalar..
Kafayı yemek üzereyim
8 mart regli günümdü. 6 martta peçeteye pembe kan geldiğini gördüm. Hastalandım diye üzüldüm. Ped taktım ama akşama kadar pede damla bile geçmemiş. Araştırırken üstüne görme, yerleşme kanaması konularını buldum. Kanın rengi başta pembeydi. Bugün 4.günüm hala peçeteye bulaşıyor rengi kahverengi. Dayanamadım test yaptım hala az da olsa kanama geldiği için negatif çıktı hatta test bozuldu
İnternette 3 gün sürer diyor benim bugün 4. Günüm hala kahverengi kanamam var. Benim hastalığım da o kadar aşırı kanamalı ve ağrılı geçer ki.. Heveslendim bende hamile olabilirim diye.. Bugün de negatif i görünce eşimde inanma şunlara biraz da vakit geçsin hastaneye gideriz dedi ama benim içim durmuyor ki..
Şimdi size sorum benim gibi olupta hamile kaldığını öğrenen var mı.
4 günden fazla süren hamiş var mı.
Bir de kaç gün sonra test yapmayalım..
Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim
En son 4 gün gecikmeli yaptım çizgi bile çıkmadı haftaya cuma kan vermeye gideceğiz hala hasta olmadım amaTesti yenilediniz mi
Haftaya cumaya kadar vermeyelim en azından belli olsun dedik her sabah eşim kalkınca soruyor hasta oldun mu diye yok diyorum seviniyorKan verdiniz mi acaba ?
Peki lekelenmeniz devam ediyor muHaftaya cumaya kadar vermeyelim en azından belli olsun dedik her sabah eşim kalkınca soruyor hasta oldun mu diye yok diyorum seviniyor
Hayır 3_4 gün arası sürdü 10 martta tamamen bitti idrar testi yaptım sonucum yine negatif adetim 6 gün gecikti gözüküyorPeki lekelenmeniz devam ediyor mu
Kan verseniz 6 gün geçikme geç döllenmeyse idrarda çıkmaya bilirHayır 3_4 gün arası sürdü 10 martta tamamen bitti idrar testi yaptım sonucum yine negatif adetim 6 gün gecikti gözüküyor
Cuma gününe kadar bekleyelim dedi eşim geçen ay idrar pozitif çıkıp kanda negatif çıkmıştı üzülmüştümKan verseniz 6 gün geçikme geç döllenmeyse idrarda çıkmaya bilir
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahCuma gününe kadar bekleyelim dedi eşim geçen ay idrar pozitif çıkıp kanda negatif çıkmıştı üzülmüştüm
Çok teşekkür ederim hamişin duası kabul olurmuş isteyen herkese nasip etsin RabbimHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallahÇok teşekkür ederim hamişin duası kabul olurmuş isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Amiiin İnşallahhhİnşallahRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çok zor
Amin inşallahAmiiin İnşallahhhRabbim sizinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebişinizii
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ayni durumlardayim ?Amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?