Yerleşme kanaması

Papatyam_gbu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2022
37
19
3
28
Merhabalar..
Kafayı yemek üzereyim
8 mart regli günümdü. 6 martta peçeteye pembe kan geldiğini gördüm. Hastalandım diye üzüldüm. Ped taktım ama akşama kadar pede damla bile geçmemiş. Araştırırken üstüne görme, yerleşme kanaması konularını buldum. Kanın rengi başta pembeydi. Bugün 4.günüm hala peçeteye bulaşıyor rengi kahverengi. Dayanamadım test yaptım hala az da olsa kanama geldiği için negatif çıktı hatta test bozuldu
İnternette 3 gün sürer diyor benim bugün 4. Günüm hala kahverengi kanamam var. Benim hastalığım da o kadar aşırı kanamalı ve ağrılı geçer ki.. Heveslendim bende hamile olabilirim diye.. Bugün de negatif i görünce eşimde inanma şunlara biraz da vakit geçsin hastaneye gideriz dedi ama benim içim durmuyor ki..
Şimdi size sorum benim gibi olupta hamile kaldığını öğrenen var mı.
4 günden fazla süren hamiş var mı.
Bir de kaç gün sonra test yapmayalım..
Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim

Eşinizi dinleyin kan verin içiniz rahat eder .

Benimde yoğun koyu kırmızı gelmişti sonra kahveye döndü. Bende oldum diye gitmek istemedim ama gecikmenin 4. Günüydü sanırım eşimin ısrarıyla gidip kan vermiştim ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Bence sizde eşinizi dinleyin kan verin

Bnm de geçen hafta perşembe kahverengi pembe akıntı şeklindeydi pazartesi bir iki damla kan geldi pazartesiden beri akıntı içinde kahverengi kırmızı gibi geliyor ilk defa başıma geliyor sizinde akıntı içinde gelen adete benzer bişey miydi

Yok akıntılı değildi ama herkesin farklı oluyor test yaptınız mı

Testi yenilediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…