Yerleşme kanaması

Oladabilir olmayadabilir, belkide sadece reglin başlayacağını haber veriyordur bilemeyiz. Regl tarihini beklemeniz daha doğru olur.

Nasıldı peki benim çamaşırıma böyle çizgi şekillerinde gelmişti dün bugun de kahverengi nokta gelmiş sadece adetime 3 gün kaldı arada sancı giriyor dün gece sağ kasıgımda batmalar oldu 7 aylık evliyim inşallah hayırlısıyla gebelik vardır
Bence vardır bende de batmalar oluyordu. Kanı tam hatırlamıyorum ama kahverengimsi bir şeydi ve 2 gun gelmişti galiba. Test yap erken gebelik testi cikar varsa

Hanımlar adete 4 gün kala gelen kahverengi akıntı sizce yerleşme kanaması olabilir mi
Herkes kendi vücudunu tanır daha önce hiç lekelenme yaşamayan biriyseniz muhtemelen yerleşme kanaması o bende de adetime 1 hafta kala banyodan sonra öyle bir leke gelmişti ki ben ara kanama lekelenme hiç görmem yerleşme kanamasıymış inşallah hamilesinizdir rabbim gönlünüze göre versin 😌☺️

Benim geçtiğimiz aylarda 2 kez ilişki anında kanamam oldu ama onlar kırmızıydı ve ilişki anında olmustu gerçi onları da yerleşme kanaması sanmıştım ama değillerdi şimdi ki ilişki olmadığı gün olunca bi de kahverengi leke olunca çok heveslendim acaba bu sefer yerleşme kanaması mı diye inşallah vardır bu gecenin hürmetine rabbim herkese hayırlı sağlıklı nasip etsin

Merhaba benimde adete 3 gün kaldı bugün bel ağrısı ve kahverengi leke geldi umarım güzel haberler alırız inşallah yerleşme kanamasıdır test yaparsınız sonucu benimlede paylaşır mısınız 🥰
Benim adetime 1 gün var kahverengi geldi ama kasıklarım belim çok ağrıyo midem bir tuhaf. Acaba yerleşmemi yoksa adet mi :KK43:

X