- 17 Ekim 2021
- 18
- 14
- 24
- Konu Sahibi zeynepliya61
Hanımlar adete 4 gün kala gelen kahverengi akıntı sizce yerleşme kanaması olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce hiç böyle olmamıştı çok umutlandım yerleşme olabilir diyeOladabilir olmayadabilir, belkide sadece reglin başlayacağını haber veriyordur bilemeyiz. Regl tarihini beklemeniz daha doğru olur.
Benim 2 gebeligimde de pembe kahverengi lekelenme oldu sizin gibi. Ama bazen adetten öncede oluyor. Umarım sizinki yerleşmedir, banada haber verinDaha önce hiç böyle olmamıştı çok umutlandım yerleşme olabilir diye
Lütfen dua edin hayırlı haber alayımBenim 2 gebeligimde de pembe kahverengi lekelenme oldu sizin gibi. Ama bazen adetten öncede oluyor. Umarım sizinki yerleşmedir, banada haber verin
İnşallah alırsınızLütfen dua edin hayırlı haber alayım
İnşallah Allah razı olsunİnşallah alırsınız
Nasıldı peki benim çamaşırıma böyle çizgi şekillerinde gelmişti dün bugun de kahverengi nokta gelmiş sadece adetime 3 gün kaldı arada sancı giriyor dün gece sağ kasıgımda batmalar oldu 7 aylık evliyim inşallah hayırlısıyla gebelik vardırYerleşme kanaması bence bende de adetten önce olmuştu
Bence vardır bende de batmalar oluyordu. Kanı tam hatırlamıyorum ama kahverengimsi bir şeydi ve 2 gun gelmişti galiba. Test yap erken gebelik testi cikar varsaNasıldı peki benim çamaşırıma böyle çizgi şekillerinde gelmişti dün bugun de kahverengi nokta gelmiş sadece adetime 3 gün kaldı arada sancı giriyor dün gece sağ kasıgımda batmalar oldu 7 aylık evliyim inşallah hayırlısıyla gebelik vardır
Adetime 3 gün var bu erken gebelik testinde varsa çıkar mı ve ücreti ne kadar oluyor acabaBence vardır bende de batmalar oluyordu. Kanı tam hatırlamıyorum ama kahverengimsi bir şeydi ve 2 gun gelmişti galiba. Test yap erken gebelik testi cikar varsa
Bende çıkmıştı. Geçen sene 15 tl ye almıştım normal testte 5 di. Bu sene zama gelmiş mi bilmiyorumAdetime 3 gün var bu erken gebelik testinde varsa çıkar mı ve ücreti ne kadar oluyor acaba
Tamam çok teşekkür ederim bu hafta da prolaktini düşürmek için ilaç içtiydim hayırlısıyla bebek vardır da inşallah bi şey olmazBende çıkmıştı. Geçen sene 15 tl ye almıştım normal testte 5 di. Bu sene zama gelmiş mi bilmiyorum
Herkes kendi vücudunu tanır daha önce hiç lekelenme yaşamayan biriyseniz muhtemelen yerleşme kanaması o bende de adetime 1 hafta kala banyodan sonra öyle bir leke gelmişti ki ben ara kanama lekelenme hiç görmem yerleşme kanamasıymış inşallah hamilesinizdir rabbim gönlünüze göre versinHanımlar adete 4 gün kala gelen kahverengi akıntı sizce yerleşme kanaması olabilir mi
Herkes kendi vücudunu tanır daha önce hiç lekelenme yaşamayan biriyseniz muhtemelen yerleşme kanaması o bende de adetime 1 hafta kala banyodan sonra öyle bir leke gelmişti ki ben ara kanama lekelenme hiç görmem yerleşme kanamasıymış inşallah hamilesinizdir rabbim gönlünüze göre versin
Benim geçtiğimiz aylarda 2 kez ilişki anında kanamam oldu ama onlar kırmızıydı ve ilişki anında olmustu gerçi onları da yerleşme kanaması sanmıştım ama değillerdi şimdi ki ilişki olmadığı gün olunca bi de kahverengi leke olunca çok heveslendim acaba bu sefer yerleşme kanaması mı diye inşallah vardır bu gecenin hürmetine rabbim herkese hayırlı sağlıklı nasip etsin
Merhaba benimde adete 3 gün kaldı bugün bel ağrısı ve kahverengi leke geldi umarım güzel haberler alırız inşallah yerleşme kanamasıdır test yaparsınız sonucu benimlede paylaşır mısınızHanımlar adete 4 gün kala gelen kahverengi akıntı sizce yerleşme kanaması olabilir mi
İnşallah hamileyizdir hayırlısıyla instagram adresiniz var mıMerhaba benimde adete 3 gün kaldı bugün bel ağrısı ve kahverengi leke geldi umarım güzel haberler alırız inşallah yerleşme kanamasıdır test yaparsınız sonucu benimlede paylaşır mısınız
Benim adetime 1 gün var kahverengi geldi ama kasıklarım belim çok ağrıyo midem bir tuhaf. Acaba yerleşmemi yoksa adet miMerhaba benimde adete 3 gün kaldı bugün bel ağrısı ve kahverengi leke geldi umarım güzel haberler alırız inşallah yerleşme kanamasıdır test yaparsınız sonucu benimlede paylaşır mısınız
Malesef ben kahverengi lekeden sonra ki gün sabah adet oldum umarım sizin ki adet değildir . Devamı gelmezse sabah ilk idrarla bi test yapın istersenizBenim adetime 1 gün var kahverengi geldi ama kasıklarım belim çok ağrıyo midem bir tuhaf. Acaba yerleşmemi yoksa adet mi