- Konu Sahibi Ezel yavuz
-
Adet düzensiz ise burdan bir şey söylemek mümkün değilDün akşam 4 damla şeklinde kahverengi lekelenme olmuştu adet sandım bugün de en fazla 6 damla şeklinde lekelenme oldu lavaboda peçete ile silince birşey yok adetim düzensiz 40 gün önce adet oldum en son sizce yerleşme kanaması mı boş yere sevinmek istemiyorum geçen hafta bir hafta boyunca sık idrara çıktım iki gün öncesine kadar kasık bel ağrısı çektim
Dün test yaptım çıkmadı evde gebelik testiAdet düzensiz ise burdan bir şey söylemek mümkün değilumarım hamilesindir test varsa yapsana yada ovülasyon testi varsa yap orda da çıkar
Adetin sökülmeye çalışıyor şuan canım yerleşme bir gün 4 bir gün 6 çoğalarak olmazDün akşam 4 damla şeklinde kahverengi lekelenme olmuştu adet sandım bugün de en fazla 6 damla şeklinde lekelenme oldu lavaboda peçete ile silince birşey yok adetim düzensiz 40 gün önce adet oldum en son sizce yerleşme kanaması mı boş yere sevinmek istemiyorum geçen hafta bir hafta boyunca sık idrara çıktım iki gün öncesine kadar kasık bel ağrısı çektim
Teşekkürler bebek istiyoruzAdetin sökülmeye çalışıyor şuan canım yerleşme bir gün 4 bir gün 6 çoğalarak olmaz
Kaç saattşr birşey yok aöa akıntı kanama yokAdetin sökülmeye çalışıyor şuan canım yerleşme bir gün 4 bir gün 6 çoğalarak olmaz
İnşallah olur yakın zamanda belli ki adet olacaksın bitince ovulasyon testi ile takip et yumurtlamanı eğer etmiyorsan yumurtlama gününü bilirsen şansın artarTeşekkürler bebek istiyoruz
Gebelik olsa dün yaptığın testte çıkardı çok uçuk pembe oluyor yerleşme kanamasıKaç saattşr birşey yok aöa akıntı kanama yok
Yok hiçbirşey çıkmadıGebelik olsa dün yaptığın testte çıkardı çok uçuk pembe oluyor yerleşme kanaması
Ovulasyon testlerim her zaman koyu cnm yumurtlama dışında da koyuİnşallah olur yakın zamanda belli ki adet olacaksın bitince ovulasyon testi ile takip et yumurtlamanı eğer etmiyorsan yumurtlama gününü bilirsen şansın artar
Polikistik over var o zaman lh hormonu yüksek zaten o yükseklik düzelmeden yumurtan gelişmez baskılar lh onu. Doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırOvulasyon testlerim her zaman koyu cnm yumurtlama dışında da koyu
Doktorlar direkt tüp bebek diyo ben testi yerleşme kanamasından birgün önce yaptımPolikistik over var o zaman lh hormonu yüksek zaten o yükseklik düzelmeden yumurtan gelişmez baskılar lh onu. Doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptır
Yerleşme kanaması beta belli bir yüksekliğe gelince gelir ertesi gün yerleşme kanaması geliyorsa dünde testte bir değer çıkardı eğer lh problemi varsa zaten yumurtlama olmaz gebelik oluşmaz yinede Allah bilir ama üzgünüm bu yerleşme kanaması değil.Doktorlar direkt tüp bebek diyo ben testi yerleşme kanamasından birgün önce yaptım
TeşekkürlerYerleşme kanaması beta belli bir yüksekliğe gelince gelir ertesi gün yerleşme kanaması geliyorsa dünde testte bir değer çıkardı eğer lh problemi varsa zaten yumurtlama olmaz gebelik oluşmaz yinede Allah bilir ama üzgünüm bu yerleşme kanaması değil.
benimde adetime iki gün var bugün adet sandım ama bir saattir ucuk pembe silerken peceteye gelmiyor sizceGebelik olsa dün yaptığın testte çıkardı çok uçuk pembe oluyor yerleşme kanaması
Yerleşme kanamasıysa zaten testte çıkar hcg salgılanmıştır test yapın varsa çıkarbenimde adetime iki gün var bugün adet sandım ama bir saattir ucuk pembe silerken peceteye gelmiyor sizce
yerleşmeden 15gun sonra idrara geçiyor diye biliyorumYerleşme kanamasıysa zaten testte çıkar hcg salgılanmıştır test yapın varsa çıkar
Tabiki öyle bişey yok çok yanlış biliyorsun kesinlikle ilişkiden desen anlarım yerleşme kanaması olması için zaten döllenmiş hcg yükselmiş olmalı 5 haftalık gebelikte oluyor bendede olmuştuyerleşmeden 15gun sonra idrara geçiyor diye biliyorum
3saat oldu hala artmadı ve rengi pembe beş hafta olamaz benimki çünkü 4hafta oldu ilk adet günüm den iki gün vardı adetime böyle oldu bilemiyorum ne yaniTabiki öyle bişey yok çok yanlış biliyorsun kesinlikle ilişkiden desen anlarım yerleşme kanaması olması için zaten döllenmiş hcg yükselmiş olmalı 5 haftalık gebelikte oluyor bendede olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?