Gebeliğe Hazırlık yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

annebebekvesaglik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2021
206
75
35
merhaba, reglimin 3. günü hormon testlerim yapıldı ultrason muayenesi yapıldı ve 5. gun itibari ile klomen kullandım.
13. gün catlatma ignesi vuruldum.
bugun tam regl günüm. 2 gün once sabırsızlıktan duramadım kan testi yaptırdım betahcg 1.15 cıktı
bugun 14. gün igneden sonra.

normalde bugun regl günüm ama lekelenme var ara ara sari değil ama regl de degil.
yasayan var mı? bilgilerinizi rica ederim.

Ben yaşadım yerleşme kanaması Bi kimyasal gebelik geçmişim var onda da olmuştu bu sefer tekrar hamileyim yine yaşadım ve sizin gibi çatlatma iğnesi ile iğnenin 15.günü kan verdim pozitif o gün oldu adet günümde ilk başta kahverengi Bi kaç damla sonra pembemsi Bi sefer sonrasında geçti ama kişiden kişiye değişebiliyor 3 4 gün süren bile oluyo

bende bu ıletıyı yazdıktan sonra regl gıbı bir agrı var ama hafıf. az once kontrol ettim leke gibi degilde bildigimiz cok afedersiniz kan geldı sanıyorum yerlesme kanaması degil bu regl

bende bu ıletıyı yazdıktan sonra regl gıbı bir agrı var ama hafıf. az once kontrol ettim leke gibi degilde bildigimiz cok afedersiniz kan geldı sanıyorum yerlesme kanaması degil bu regl
Hakkınızda hayırlısı gerçekten zorlu süreçler bunlar

Kaç ay sonra hamile kaldınız kimyasal gebelik ten sonra bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…