Yerleşme kanaması

Pikachu11

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
16
4
6
24
Adetim bittiken 16 gün sonra bi kanamam oldu ama şöyleki çok az akıntım var pedim dolmuyor agrım olmadı sadece karnımda hafif bi karıncalanma gibi bişiler oldu pembe ve kahve rengi arada bi beyaz akıntım da oluyor hic adet düzensizligimde olmadı hep 28 günde bi olurum hiç değişmezdi. Benim annemde bana ilk hamileliginde böyle bişi yaşamiş onun bu kanamalar 6 gün faln sürmüş benim 4. Günüm ama cok cok az. 6 aydır korunmasız ilişkimizde mevcut şimdi bu lnaamadan kaç gün sonra test yapmam lazım yanı normaldr beklenen adet tarijimi beklemem mi gerekiyor kafam cok karışti yardim edin lütfen

Bence adet tarihinizi bekleyin kesin sonuç alırsınız en azından

Benim de adet bitiminin 20.günü kanamam başlamış ben adet sanmıştım ama çok çok azdı. 24.günü test yapmışım değerim 547 çıkmıştı. Bence biraz daha bekle kesin sonucu öğrenirsin o şekilde

Cok teşekkür ederim umarım hamileyimdir bekliyorum bende bakalım güzel bi haber alırsam paylaşacagım sizlerle

Merhaba canım nasıl bi kanaman vardı ?

Merhaba canım nasıl bi kanaman vardı ?
Kanama demeyelim de kahverengi akıntı diyelim kan kırmızısı değildi çünkü 3-4 gün kadar sürdü azar azar lekelenme gibi sonra bitti ben adet sandım ama bu kadar az adet olmaz dedim çikolata kisti var bende dedim yoksa o mu falan doktor randevusuna gitmeden önce bi test yapayım ben en iyisi dedim bi baktım pozitif

Bugun test yaptım 1,20 çıktı gebelik yok ama adetime daha var yükselir mi kayınvalidem benim kadın dogumda çalışmış hamilesin diyip duruyor bana bekle diyor 2 hafta diyor daha yeni oluşuyor diyor sizce olabilir mi

Yani valla bilemem ki ben Kaç gün var adete

Bekle bakalım daha varmış olsa da çıkmayabilir zaten. Hayırlısı gönlünden geçeni kabul etsin Rabbim Sen kayınvalidene bakıp kendini çok fazla kaptırma hayırlısı olsun bu ay olur inşallah olmazsa bi dahaki ay var o olmazsa ondan sonraki ay Allah’ın nasip ettiği zamanda gelecek o

Amin çok teşekkür ederim

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu ilk gün kahverengi iki gün kırmızı ve sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…