• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

morella7

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
20
5
6
27
Merhabalar benim adetimin üstünden 3 gün geçtikten sonra kahverengi kanama geldi başta adet oluyorum sandım ama çok az geldi pedim de bile çok belli olmadı sonra kesildi şimdi hala bişey yok göğüslerimde ağrı geçmedi sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Yaşayıp hamile olanlar varsa cevap verebilir misiniz bana bir kere düşük yaptım tekrar istiyorum hamile kalmak😕

Merhabalar benim adetimin üstünden 3 gün geçtikten sonra kahverengi kanama geldi başta adet oluyorum sandım ama çok az geldi pedim de bile çok belli olmadı sonra kesildi şimdi hala bişey yok göğüslerimde ağrı geçmedi sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Yaşayıp hamile olanlar varsa cevap verebilir misiniz bana bir kere düşük yaptım tekrar istiyorum hamile kalmak😕
Gebelik testi yaptınmı

Kanamam çoğalmazsa yapmayı düşünüyorum inşallah yerleşme kanamasıdır🙏🏻
Bence kan testi ver canım bende adetim sandım kdd cuya gittim oradan öğrendim bhcg yüksek çıkınca kanamam devam esince kimyasal gebelik olabilir dedi bekliyorum şuan geçmiş olsun

Dolu dolu kanama yaşadıktan 3 gün sonra tekrar kanama olmasi yerlesme kanamasi anlamina gelmez bence. Iceride kalan kanlar çıkıyor bence.

Dolu dolu kanama yaşadıktan 3 gün sonra tekrar kanama olmasi yerlesme kanamasi anlamina gelmez bence. Iceride kalan kanlar çıkıyor bence.
👍✋ aynen bendede öyle oldu bende dr a gittim durması için hap verdi

Dolu dolu kanama yaşamadım tam yazamamışım adetim hiç gelmedi gecikti yani gecikmenin 3.gününde böyle bir şey oldu

Merhaba yardımcı olursanız sevinirim ocak ayında 25inde gelmesi gereken adetim 20sinde geldi ve 4 gün sürdü 5inci gün temizledim bu ay normalde eski düzenine dönmesi gerekirken yani 23 ünde olmam gerekirken 19 unda ilk pembemsi sonra kahve ve pıhtılı olarak geldi 20 si akşam bitti 2 Pet doldurmayacak kadar şimdi pembemsi akıntı arada gelio ki normalde biterken kahve gelir sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?

Merhaba yardımcı olursanız sevinirim ocak ayında 25inde gelmesi gereken adetim 20sinde geldi ve 4 gün sürdü 5inci gün temizledim bu ay normalde eski düzenine dönmesi gerekirken yani 23 ünde olmam gerekirken 19 unda ilk pembemsi sonra kahve ve pıhtılı olarak geldi 20 si akşam bitti 2 Pet doldurmayacak kadar şimdi pembemsi akıntı arada gelio ki normalde biterken kahve gelir sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Olabilir bence test yapmalısın ya da kan ver Allah gönlüne göre versin inşallah bende bu başlığı yerleşme kanaması yaşadığımı sandığım için açmıştım ama adet oldum bugün hayırlısı🙏🏻

Merhaba agriniz oldumu peki?şu an Adetmiş gibi ağrım var ama daha hafif . Kahverengi

Back