• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması

Assm1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
20
5
6
29
Selam herkese. 🙋🏼‍♀️ Benim bat 20 Ocaktı. 8 günlük gecikmem var. Gecikmenin 6. Günü sadece peçeteye gelen 2 3 defa akıntı oldu. Adet oluyorum sandım ama başka birşey gelmedi. Yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra olur mu? Yaşadığım şey yerleşme kanaması mıydı? Ve eğer yerleşme kanamasıysa kaç gün sonra test yapmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum. 🤷‍♀️😊

Selam herkese. 🙋🏼‍♀️ Benim bat 20 Ocaktı. 8 günlük gecikmem var. Gecikmenin 6. Günü sadece peçeteye gelen 2 3 defa akıntı oldu. Adet oluyorum sandım ama başka birşey gelmedi. Yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra olur mu? Yaşadığım şey yerleşme kanaması mıydı? Ve eğer yerleşme kanamasıysa kaç gün sonra test yapmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum. 🤷‍♀️😊
Bence Bi kaset test yapın 🤗

Test yap

merhaba arkadaşlar. ben 20 kasım 2020 de düşük yaptım. hamile kalasıya kadar adetlerim düzensizdi. 7 haftalıkk bebeğimin, kalbi durduğu için düşük sonrası kürtaj oldum. kürtajdan sonra adetlerim düzene girdi her ay olmaya başladı.
ilk adet 35 günde, ikinci 23 günde oldu ve normal kanamamı yaşadım.
bu ay korunmayı bıraktığım için ovulasyonla takip ettim ve geç yumurtlamayla adetin 23. günü 4şubat yumurtlama 5 şubat çatlama yakaladım. hesaplayıp 14 gün sonra test yapacaktım kiii..
9 şubatta pembe bi leke geldi günlük ped koydum bir daha hiç gelmedi. bugün yani 10 şubat hala sadece peçeteye bulaşan kahverengi çok az lekelenmem var.
pede bulaşmıyor,kanama başlamıyor, ama bel ve sol kasık ağrım da var ara ara olan.
şimdi bu adet mi ne olduğunu nasıl anlıcam yumurtlama ve çatlama neden oldu arada 14 gün olması gerekmiyor mu ? sökmek için ilaç içsem mi?
böyle birşey yaşayan yada konu hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi ? :KK43:

Bence ilaç kullanma bekle biraz daha sonra test yaptır. Benim aletimin üstünden 22 gün geçti arada bende 1 gün lekelenme yaşadım ama hala adet olmadım. Söktürücü kullanmak istemiyorum zaten. Doktora gittim beta 2.2 çıktı gebelik yok. Enfeksiyon varmış lekelenmenin sebebi de buymuş. En iyisi bekle ve git kan testi yaptır.

Back