- 12 Aralık 2019
- 276
- 88
- 48
- Konu Sahibi Hedrkrlssa
Aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı birde yerleşme kanamasından kaç gün sonra öğrendiniz hamile olduğunuzu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka belirtiniz varmışdı peki birde yerleşme kanamanız nasıl birseydiBen yaşadım 6 gün sonra öğrendim hamile olduğumu
Pazartesi günü test yapsam acaba öğrenebilir miyim yaBenimde öyle sadece 1 kez geldi pembe leke şeklinde
regle 8 gün varken oldu bende pazartesi günü 4 gün kalmış olacak regle testte çıkar mı bilemedimKaç gün var regli ye benim 3 gün varken oldu lekelenme
Belirtiniz varmıydı peki bende 2 gün önce olan kanama dışında hiçbir belirti yokBen regle 4 gün kala idrar testi yapmıştım çıktı dene canım
Tamam Pazartesi günü yapıcamVarsa yap cnm çıkabilir
Evet vardı kasık ağrısı idrar çok çıkma göğüslerin hassaslaşması gibi şeyler oldu cnm o yüzden merak edip yapmıştım bendeBelirtiniz varmıydı peki bende 2 gün önce olan kanama dışında hiçbir belirti yok
Bende yok ya o yüzden test yapmak istemedim bir fikir almak istedim sizlerden teşekkür ederimEvet vardı kasık ağrısı idrar çok çıkma göğüslerin hassaslaşması gibi şeyler oldu cnm o yüzden merak edip yapmıştım bende
Herkeste aynı belirtiler olmayabilir sen yine de test yap nasip zaten Rabbim nasip etsin inşallahBende yok ya o yüzden test yapmak istemedim bir fikir almak istedim sizlerden teşekkür ederim![]()
AminHerkeste aynı belirtiler olmayabilir sen yine de test yap nasip zaten Rabbim nasip etsin inşallah![]()
Yerleşme kanaması beklenen adet tarihinden kaç gün önce olur? Adet tarihine denk geldiği de olur mu?Ben yaşadım 6 gün sonra öğrendim hamile olduğumu
Benim 3 gün öncesi olmuştuYerleşme kanaması beklenen adet tarihinden kaç gün önce olur? Adet tarihine denk geldiği de olur mu?
Ben yaşadım 6 gün sonra öğrendim