Yerlesme kanamasi

YoncaOguz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2020
21
5
1
26
Arkadaşlar benim adetim cok düzenlidir. Adetime 1 gün kala dün kahverengi leke geldi tamam dedim adet oluyorum dedim. Önüme pet koydum aradan saatler geçti lavaboya gittim ve hiç bir leke yoktu. Bu sabah olduğunda az kahverengi akinti gibi geldi yine cok az haffif pas renginde. sizce yerlesme kanamasi olabilirmi acaba özür dileyerek foto attım kusura bakmayın ama meraktan

Bende de aynı şey oldu canım fotoğraf yok ama? Benimde 4-5 gün kala geldi şuan reglime 1 gün kaldı belirtilerin neler acaba

Cevap yokmu ya ??
Merhaba sizin ne oldu sonuc? Gebemiydiniz acaba ?ben de gecen hafta lucrin ignesi vuruldum regli olduktan sobra transfere basliycaz dedi doktorum ama reglim normalden 3 gun once basladi sandim fakat regli de degil tam olarak kopkoyu kahverengi ve kivamli yer yer iplikimsi bi kac damla kanama oldu...bel agrim cok var da benim de yerlesme kanamasimidir diye merka ediyom umudum az gerci ama ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…