Insallah oyledir o zaman. Yani oyle adet agrisi gibi bi agrim yok sadece 5 gundur falan karnim acayip gerginCanim bende yukarda yazmıştım internetten araştırırken rast gele bir kadin dogum uzmanina sordum adet gecikmesinden sonrada gelebiliyormuş
Şu an togun degil ama sabaha sökülur heralde ya oyle hissediyorumSenin lekende yoğun muydu peki
Senin durum ne? Benim geldi ve normalden uzun surdu hala da lekelenmeler oluyor. Az once test yapptim sanki silik cizgi var ya da bana öyle geliyorBenimkide gecen aya nispetle 4 gun gecti ve adet gibi degil evet onun kadar olmasada yoğun ama kokusu ve kivami benzemiyor
Gecen ay az gelmişti yani 6 gun suren adetim 4 gunde bitti bu ay da 8. Gun hala lekelenme var bitmedi bir turluBazı yabancı yerlerden edindiğim bilgilere göre normal adet görür gibi yerleşme kanaması geçirenler epey fazla... hatta benim bi tanıdığım doğurana kadar adet gördüğünü söylemişti
Bazen kimyasal gebelik ya da düşük vs olabiliyorGecen ay az gelmişti yani 6 gun suren adetim 4 gunde bitti bu ay da 8. Gun hala lekelenme var bitmedi bir turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?