• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanamasi

Yasmeh123

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
18
0
6
24
Merhabalar öncelikle bu kulübe daha yeni kayit oldum sizlere ve deneyimli arkadaşların yardımına gercekten ihtiyacım var.evet biz kadınlar bu gebelik konusunda biraz aceleciyiz o yuzdwn vücudumuzda oluşan her belirtiyi farklılığı gebelik sanıyoruz ve ister istemez buna engel olamıyoruz neyse lafi fazla uzatmak istemiyorum ve soruma geçiyorum arkadaslar benim adetim 25 günden 25 gune gelir gecen ay 4 gun onceden geldi .bu sefer tam 25.gunde geldi fakat adet gibi degil kokmuyor acik pembeden koyu kırmızıya doğru bir renk değişimi söz konusu ayruca adet gibi akiskan degil beyaz akintiyla beraber geliyor ayrica yerlesme kanamasi gibi leke gibi degil bildiginiz baya geliyor bu durumu yaşayıp hamile kalan varmi🤔🤔😕

Merhabalar öncelikle bu kulübe daha yeni kayit oldum sizlere ve deneyimli arkadaşların yardımına gercekten ihtiyacım var.evet biz kadınlar bu gebelik konusunda biraz aceleciyiz o yuzdwn vücudumuzda oluşan her belirtiyi farklılığı gebelik sanıyoruz ve ister istemez buna engel olamıyoruz neyse lafi fazla uzatmak istemiyorum ve soruma geçiyorum arkadaslar benim adetim 25 günden 25 gune gelir gecen ay 4 gun onceden geldi .bu sefer tam 25.gunde geldi fakat adet gibi degil kokmuyor acik pembeden koyu kırmızıya doğru bir renk değişimi söz konusu ayruca adet gibi akiskan degil beyaz akintiyla beraber geliyor ayrica yerlesme kanamasi gibi leke gibi degil bildiginiz baya geliyor bu durumu yaşayıp hamile kalan

Bence adet olmuşsun ama adeti sökememiş olabilirsin enfeksiyonunda olabilir yaşamadım böyle bişey benim yerleşme kanaması olmuştu ama kahverengiydi baya

Ben de 26 gunde bir adet olurum duzenlidir genelde. Bu sefer 3 gun geçikti bugun sadece leke var acaba devami gelir mi? Yoksa yerlesme kanamasi midir? Yerlesme kamamasi adetten önce mi oluyor?

Canim bende yukarda yazmıştım internetten araştırırken rast gele bir kadin dogum uzmanina sordum adet gecikmesinden sonrada gelebiliyormuş

Benimkide gecen aya nispetle 4 gun gecti ve adet gibi degil evet onun kadar olmasada yoğun ama kokusu ve kivami benzemiyor

Canim bende yukarda yazmıştım internetten araştırırken rast gele bir kadin dogum uzmanina sordum adet gecikmesinden sonrada gelebiliyormuş
Insallah oyledir o zaman. Yani oyle adet agrisi gibi bi agrim yok sadece 5 gundur falan karnim acayip gergin

Yok oyle peceteye geldi sonra ped taktim geliypr heralde diye onda da az bi lekelenme olmuş henuz oyle gelen bişey yok

Aynı şeyleri yaşayan varmı merak ettim😊 adetten 5 gün önce cok açık pembe peceteye silince gelen bi kanama gördüm birdefalık. Üstüne düşmedim... Geçtigimiz pztesi adet olmam (adetlerim düzenlidir) gerekiyodu olmayınca o kanamanin yerleşme kanamasi olabilecegini düsünüp evde erken gebelik testi yaptım negatifti. Hala adet olmadığım için dün tekrar test yaptım yine negatif. Böyle bi durum yaşayıp testi negatif cıkıp hamile olduğunu ögrenen varmı? Kan testi yaptırmadım yurtdışında yaşıyorum burda hemen kan testi yapmıyolar malesef. Pzteside olmazsam doktorumu arıcam😊 çok teşekkürler.

Benimkide gecen aya nispetle 4 gun gecti ve adet gibi degil evet onun kadar olmasada yoğun ama kokusu ve kivami benzemiyor
Senin durum ne? Benim geldi ve normalden uzun surdu hala da lekelenmeler oluyor. Az once test yapptim sanki silik cizgi var ya da bana öyle geliyor

Bazı yabancı yerlerden edindiğim bilgilere göre normal adet görür gibi yerleşme kanaması geçirenler epey fazla... hatta benim bi tanıdığım doğurana kadar adet gördüğünü söylemişti

Bazı yabancı yerlerden edindiğim bilgilere göre normal adet görür gibi yerleşme kanaması geçirenler epey fazla... hatta benim bi tanıdığım doğurana kadar adet gördüğünü söylemişti
Gecen ay az gelmişti yani 6 gun suren adetim 4 gunde bitti bu ay da 8. Gun hala lekelenme var bitmedi bir turlu

Benim 3 gun geldi sonra kesildi normalde 7 gün sürer ama ben regl gibi olmasada reglm gelmis gibi kabullendim test yaptim hep negatif artik bos yere umutlanmaktan cooook yoruldum😕😕😕

Back