Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba öncelikle rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu benim 2.bebeğim olacak iliskiden bugün 9 gün gecti ve aKintim da kan vardı sizce yerleşme kanaması olabilir mi
Kızlar merhaba 24 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım dün kasıklarıma ara ara kramp batmalar oldu dünden beri sadece peçeteye bulaş pembe akıntı geliyor yerleşme kanaması olabilir mi ne zaman test yapmam lazım günlük pede bile bi damla geçmemiş dua edin inşallah hamileyimdir Allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba kızlar benim adetim 2 gün geç geldi ve 4 gün çok yoğun sürdü ilk çocuğunda böyleydi neyse siyaha döndü bugün test yaptım silik cizgi cikti ama aşırı bulantı var 3 4 gündür. Adet olduğunuza bakmayın yinede hamile olunuyor
Merhaba kızlar benim adetim 2 gün geç geldi ve 4 gün çok yoğun sürdü ilk çocuğunda böyleydi neyse siyaha döndü bugün test yaptım silik cizgi cikti ama aşırı bulantı var 3 4 gündür. Adet olduğunuza bakmayın yinede hamile olunuyor
Agzindan bal damliyo canim insallah oyledir bende de temiz kan geldi adet kani degildi test yaptim ilk 3 gun test yaptim negatif cikti bir dahada yapmadim
Arkadaşlar acil bilgilerinize ihtiyacım var çünkü kafam aşırı karışık ben 1yıldır çocuk istiyorum geçen ay gonal f ve ovitrelle kullandım yumurtalıklarım gayet iyiydi ve doktorum günleri değerlendirin dedi ve ben eşimle 12 gündür ilişki oldu ovitrelle çatlatma iğnesi yapalı benim adetime 1 hafta var ve dün pembe kanama oldu ve hala devam ediyor ama azar azar yani adetime daha 1 hafta var ben hiç erkenden hasta da olmadım acaba yerleşme kanaması mı test yaptım bişey çıkmadı idrar testi yani aşırı kafam karıştı tavsiyelerinize ihtiyacım var bide adetim temmuz 27 snde olmam lazım