RBbim gönlümüze göre versin inşallahİnşallah Hamilesindir. Rabbim bana da merhametiyle Bi evlat versin
Ne çıktı peki sonucun . Bir de adet günümden biraz geçmesini beklemeyeyim miBendede aynısı olmuştu hemen test yapmalısın inş.hayırlı haber alırsın
Bence hemen test yapmalısınızArkadaşlar merhaba . Ben 1.5 yıllık evliyim . Evlendiğimden beri hiç doğum kontrol hapı kullanmadım . Son zamanlarda bebek istemeye başladık. Bu ay yumurtlama dönemimi takip ederek gün aşırı , bazen de 3 günde bir ilişkide bulunduk . Adetime on gün kala şiddetli bel ağrılarım oldu hala da devam ediyor. Bu sabah saat 12 gibi iç çamaşırımda kahverengi bir leke gördüm . Çok moralim bozuldu ilkin. Ama saha sonra fark ettim ki akıntının devamı gelmedi. Bu saat oldu peçeleyelim silip silip bakıyorum hiç bir iz leke vs yok . Adet günüm de normalde bugün yarın olmalıydı. Arada sol kaşığımda minik minik biz sızlama oluyor ama belime sürekli ağrı vuruyor. Sizce hamile miyim ? Yoksa adet başlangıcı mı ?
Günümün geçmesini beklemeyeyim mi pekiBence hemen test yapmalısınızbelirtiler gebeliğe benziyor
Benim adetime bir gün kala yapmıştım silik çizgi çıkınca kan verdim değerim 156 çıkmıştı. Adetinize kaç gün varGünümün geçmesini beklemeyeyim mi peki
Pozitif çıkmıştı ertesi gün kandada pozitifdiNe çıktı peki sonucun . Bir de adet günümden biraz geçmesini beklemeyeyim mi
O akıntıdan sonra hiç akıntı geldi mi ufak da olsaPozitif çıkmıştı ertesi gün kandada pozitifdi
Adet günüm dündü aslında ama kahverengi leke dışında hiçbir şey olmadıBenim adetime bir gün kala yapmıştım silik çizgi çıkınca kan verdim değerim 156 çıkmıştı. Adetinize kaç gün var
Sonraları başka lekelenmeleirniz oldu mu pekiBenim adetime bir gün kala yapmıştım silik çizgi çıkınca kan verdim değerim 156 çıkmıştı. Adetinize kaç gün var
hemen bir test yap canım, gecikmede yaşıyorsun testte çıkar benceSonraları başka lekelenmeleirniz oldu mu peki
Arkadaşlar bugün itibarıyla regl oldumArkadaşlar merhaba . Ben 1.5 yıllık evliyim . Evlendiğimden beri hiç doğum kontrol hapı kullanmadım . Son zamanlarda bebek istemeye başladık. Bu ay yumurtlama dönemimi takip ederek gün aşırı , bazen de 3 günde bir ilişkide bulunduk . Adetime on gün kala şiddetli bel ağrılarım oldu hala da devam ediyor. Bu sabah saat 12 gibi iç çamaşırımda kahverengi bir leke gördüm . Çok moralim bozuldu ilkin. Ama saha sonra fark ettim ki akıntının devamı gelmedi. Bu saat oldu peçeleyelim silip silip bakıyorum hiç bir iz leke vs yok . Adet günüm de normalde bugün yarın olmalıydı. Arada sol kaşığımda minik minik biz sızlama oluyor ama belime sürekli ağrı vuruyor. Sizce hamile miyim ? Yoksa adet başlangıcı mı ?
Bi test yapınAdet günüm dündü aslında ama kahverengi leke dışında hiçbir şey olmadı
hayır olmamıştıSonraları başka lekelenmeleirniz oldu mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?