Yerleşme kanaması

Zivenna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2020
21
6
1
32
Arkadaşlar merhaba . Ben 1.5 yıllık evliyim . Evlendiğimden beri hiç doğum kontrol hapı kullanmadım . Son zamanlarda bebek istemeye başladık. Bu ay yumurtlama dönemimi takip ederek gün aşırı , bazen de 3 günde bir ilişkide bulunduk . Adetime on gün kala şiddetli bel ağrılarım oldu hala da devam ediyor. Bu sabah saat 12 gibi iç çamaşırımda kahverengi bir leke gördüm . Çok moralim bozuldu ilkin. Ama saha sonra fark ettim ki akıntının devamı gelmedi. Bu saat oldu peçeleyelim silip silip bakıyorum hiç bir iz leke vs yok . Adet günüm de normalde bugün yarın olmalıydı. Arada sol kaşığımda minik minik biz sızlama oluyor ama belime sürekli ağrı vuruyor. Sizce hamile miyim ? Yoksa adet başlangıcı mı ?

İnşallah Hamilesindir. Rabbim bana da merhametiyle Bi evlat versin

Bendede aynısı olmuştu hemen test yapmalısın inş.hayırlı haber alırsın

Bence hemen test yapmalısınız belirtiler gebeliğe benziyor

Gününün geçmesini beklemene gerek yok daha net sonuç için erken gebelik testi alıp yapabilirsin.

Erken gebelik testi alıp deneyin bence her ihtimale karşı inşallah hamilelik vardir

Normal test yapsanız da çıkar hiç soru işaretleri ile boğulmayı, hemen bir gebelik testi yapın derim

Arkadaşlar bugün itibarıyla regl oldum

Regl oldum zaten bugün . Ama kanama miktarım geçen aylara göre bariz çok az . Bir rahatsızlığım olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…