• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi

Merhabalar. Bende adetimin 17. Gününde 3 gün kahverengi leke gördüm. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce. Ayrıca şuan adetim 11 gün geçti. Sabah test yaptım. Negatif. Ama karbonat testi 2 gündür pozitif çıkıyor siz ne dersiniz bu duruma.

Merhabalar. Bende adetimin 17. Gününde 3 gün kahverengi leke gördüm. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce. Ayrıca şuan adetim 11 gün geçti. Sabah test yaptım. Negatif. Ama karbonat testi 2 gündür pozitif çıkıyor siz ne dersiniz bu duruma.
Kan verdiniz mi?

Hayır. Versem mi bilmiyorum. Kan vermekten sıkıldım artık :))
Sağlıkla alakalı bir durumda sıkılma lüksünüz malesef yok.
Gebelik olsa idrar testinde kesinlikle çıkardı diye düşünüyorum ama yine de kan testi ile garantiye almanız gerekiyor. Bozuk bir teste denk gelmiş de olabilirsiniz.
11 gün gecikme ciddi bir durum. Gebelik olup olmadığını öğrendikten sonra şayet yoksa problemin ne olduğu ile ilgili acilen bir kadın doğum uzmanına görünmeniz gerekiyor.

Merhaba normalde bugun adet olmam lazım iki gün önce az kanama geldi bugun günüm gelmiyor pembemsi gibi geldi sizce yerleşme kanaması olabilir mi

1578309675163-1710717894.jpg

Back